Glas Javnosti

Murat Miloš Radulović, čovek koji stoji iza rušenja manastirskog konaka Svetog Vasilija u Ulcinju (FOTO, VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

U obezbeđivanju rušenja manastirskog konaka na Briskoj Gori pored Ulcinja angažovana Specijalna antiteroristička jedinica, koja je poznata po angažovanju za najprljavije poslove crnogorskog režima od egzekucija do gušenja narodnih protesta.

Na čelu ove ozloglašene jedinice nalazi se Murat Miloš Radulović. On trenutno sa pripadnicima SAJ-a obezbjeđuje građevinske mašine koje ruše manastirski konak.

„Rano jutros su opkolili konak i počeli sa rušenjem. Policija nam ne dozvoljava da priđemo konaku. Bruka i sramota je udarati na svetinje, a režim je očigledno rešio da se u potpunosti obračuna sa pravoslavnim stanovništvom u Crnoj Gori. Odavde im poručujemo da nećemo odustati i da ćemo životima braniti svetinje. A policiji i onima koji su jutros krenuli na svetog Vasilija, neka im je Bog u pomoć ali Sveti ovo ne oprašta” , rekao je za I4US:NET  meštatnin iz Ulcinja.

Na snimku koji kruži internetom, čuju se manastirska zvona koja odzvanjaju Briskom gorom.

Jutrošnji događaj pokazuje koliko je Vladika budimljansko-nikšićki gospodin Joanikije bio u pravu kad je izjavio nakon izlaska iz pritvora da crnogorska vlast sada ratuje protiv Svetog Vasilija Ostroškog Čudotvorca.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

‼️МИЛО, ЈУТРОС СИ ОВИМ СТАВИО ТАЧКУ НЕ НА ЦРКВУ, НЕГО НА СВОЈУ ВЛАСТ‼️

A post shared by Marko Milačić (@marko.d.milacic) on

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR