Glas Javnosti

MUKE S BOSANCIMA: Crnogorski ugostitelj požalio se da su mu potrošili SAV ALKOHOL a NIKAKVA ZARADA od njih!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Turistička sezona u Crnoj Gori jedna je od najlošijih u istoriji te zemlje a sada je sva muka opisana u jednoj izjavi crnogorskog ugostitelja koji se požalio na bosanske turiste kojih je najviše.

Katastrofalno loša turistička sezona za ugostitelje iz Crne Gore, teško pada i meštanima i ugostiteljskim radnicima.
 
Ipak, čak i onaj mali broj turista koji trenutno boravi u Crnoj Gori, našao se na udaru jednog od ugostitelja, jer, kako je rekao, nema od njih koristi, već samo štetu, jer mu troše sredstvo za dezinfekciju.

Ilija Armenko, turistički radnik i predsednik zakupaca plaža, prilikom gostovanja u jednoj emisiji neprijatno je gledaoce i potencijalne goste. Naime, iako je sezona slaba, on je našao manu u vidu turista iz Bosne i Hercegovine, koji, kako je rekao, možda prave profit hotelima, ali njemu stvaraju minus u poslovanju, jer mnogo troše asepsol.

"Hotel se pre dva dana napunio Bosancima. Ali od njih, sem hotela, nema tu ništa. Hoteli će nešto zaraditi, gužva se stvara, kakva je to politika, ja to nikada neću razumeti. Oni će nešto da zarade, mi ostali... Eto, dođu, prođu, slikaju se... Ja makar od tih gostiju nikad nisam imao štete, a sad imam štete, jer mi onaj alkohol troše. Uđu, slikaju se i ne mogu da se nakupujem asepsola", rekao je on.

Njegova izjava, podigla je veliku prašinu na društvenim mrežama, te su reakcije mahom bile negativne, kako iz Srbije, tako i iz Crne Gore.

(Glas javnosti/Kurir.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS

POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽA


HOROSKOP