Glas Javnosti

Mladića, koji je osuđen na tri godine zatvora zbog pljačke Prve banke, DPS je angažovao da čuva SO Budva

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Među osobama koje su kao privatno obezbjeđenje angažovali DPS i Crnogorska u Budvi nalazi se i Miloš Ceković iz Podgorice, koji je nepravosnažno osuđen na tri godine zatvora zbog pljačke Prve banke, koja je u vlasništvu Aca Đukanovića!

Ova informacija  je potvrđena iz više izvora, koji su prepoznali Cekovića na fotografijama iz Budve, kao pripadnika privatnog obezbeđenja.

Kako je moguće da se osoba koja je osuđena za teško krivično delo, bez obzira što postupak još nije pravosnažno okončan, može angažovati na poslovima privatnog obezbeđenja.

Da sve bude još čudnije, Ceković je osuđen nepravosnažno zbog pljačke Prve banke, koja ne u vlasništvu brata Mila Đukanovića, a sada u Budvi brani DPS vlast!

Ceković je u martu 2018. godine učestvovao u pljački Prve banke u Beranama.

Iste godine je osuđen na tri godine zatvora, a Apelacioni sud je zatim ukinuo tu presudu.

Sudija Vukomir Bošković je ranije zbog razbojništva i nedozvoljenog držanja oružja osudio na četiri godine zatvora Gorana Milašinovića iz Bara, dok su Beograđani Milan Brkić i Filip Marjanović, te Podgoričanin Miloš Ceković osuđeni na jedinstvene kazne po tri i po godine.

Optuženima je izrečena mera bezbjednosti oduzimanja novca u iznosu od 28.700 eura, kao predmeta izvršenja krivičnog dela, dok se za preostali iznos novca u iznosu od 132.336 eura, oštećena Prva banka Crne Gore se radi ostvarivanja imovinsko-pravnog zahteva upućuje na parnični postupak.

Njima je stavljeno na teret da su odgovorni za pljačku beranske filijale Prve banke.

(Izvor: Borba)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR