Glas Javnosti

MINISTAR JANOVIĆ I VESELIN BAROVIĆ POMAHNITALO ŠIRE KORONU!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Ministar sporta i mladih Vlade Crne Gore Nikola Janović, Veselin Barović, predsednik Košarkaškog saveza Crne Gore i Petar Smolović, predsednik Opštine Bijelo Polje su 24. juna 2020. godine posetili košarkašice reprezentacije Crne Gore.

U tom gradu, zabeležen je porast zaraženih od virusa „COVID-19“ (Korona), a sada je na nivou od 25 zaraženih lica. Nakon ove posete, kod Janovića su registrovani simptomi virusa Korona, što je posebno zabrinjavajuće, naročito uzimajući u obzir da je u međuvremenu ustanovljeno da je Janović prilikom pomenute posete Bijelom Polju imao kontakte sa licem kojem je potvrđen „Covid-19“.

Izgleda da je Janovicić imun na sve instrukcije i pravila propisana od strane Nacionalnog koordinacionog tela Crne Gore, jer je i po spoznaji da je ostvarivao rizične kontakte sa zaraženim licem u Bijelom Polju, nastavio da učestvuje u radu Vlade Crne Gore, prisustvujući sednicama i ugrožavajući druge ministre i konačno „Korona fri“ premijera Duška Markovića, kao i voditelje na televiziji na kojoj je Janović gostovao u jutarnjem programu nedugo nakon posete Bijelom Polju.

Međutim, u celokupnoj ujdurmi „imunološkog pristupa“ Janovića u rešavanju problema virusa Korone u Crnoj Gori, prikriva se da je Janović upravo posredstvom Veselina Barovića sa kojim se nalazio u bliskim kontaktima, zaražen virusom Korona.

Niko o ovome ne govori zato što u Crnoj Gori, prvoj „Korona fri“ državi na svetu, kako ju je Janovićev šef Duško Marković predstavio međunarodnom auditorijumu, DPS-ovski kadrovi ne mogu biti zaraženi visurom Korona, jer oni su svi „Korona fri“.

Funkcionere DPS-a po pravilu mora obuzeti drugi virus, mutagen milopoklonstva, laži i prikrivanja činjenica od javnosti, samo tako opstajete kao funkcioner DPS-a bez obzira da li imate ili nemate Koronu. Bilo kako bilo, u negaciji svega Janović i Barović, koji su zaraženi, tj. nisu zaraženi, tj. ne znamo koji je virus kod njih prisutan jer Crna Gora je „Korona fri“, šire virus koji se stručno zove „COVID-19“, ne mareći za zdravlje ljudi, bliskih saradnika, a tužilaštvo i NKT ćute. Pa ko je ovde lud? Marković koji je „Korona fri“ ili mi?

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR