Glas Javnosti
posta

OVOG NEMA NI U HRVATSKOJ! MILOVI 'BRANITEJI' na Cetinju lumpovali UZ TOMPSONA I ŠKORA! (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Neuspeli skup pristalica poraženog DPS-a prošao je u atmosferi pozivanja na neprijateljstva prema svima koji su glasali za slobodarsku Crnu Goru. Takav skup nije prošao ni bez pesama proustaškog hrvatskog pevača Tompsona.

Planove DPS "režisera" da organizovanjem "patriotskih" skupova destabilizuju zemlju i izvrše pritisak na određene političke strukture u cilju krađe izborne volje, razvijali su juče u "prah i pepeo" njihovi "pioni".

Kako svedoče brojni video zapisi iz crnogorske prestonice, "milobraniteljski" susret ubrzo je izgubio privid "odbrane države od izdajnika" i pokazao svoj pravi karakter – režimski šovinisti i srbofobi napravili su svojevrstan ustaški pir, "ratujući" sa Srbima uz pesme Tompsona i Miroslava Škora.

Tako je skupina koja je negodovala i "evivala" dok su zvonila zvona Cetinjskog manastira, utehu našla u Tompsonovoj pesmi "Bojna čavoglave" i "pomiriteljskoj" poruci – "Stići će vas naša ruka i u Srbiji".

Osim Tompsona, "branitelji" odlazećeg režima tešili su se i pesmom Miroslava Škora "Sude mi", posvećenoj ratnim zločincima, hrvatskim generalima u Hagu.

Podsetimo na izjavu Škora portalu Direktno.hr, u kojoj govori kako se u trenutku oslobađajuće presude generalima Gotovini i Markaču vozio ulicama Zagreba, a onda – stao i zaplakao…

- Iako je očigledno da su pesme ‘Sude mi i ‘Svetinja’ o generalu Gotovini, ja sam te pesme posvetio svim hrvatskim generalima; i generalu Blaškiću, Markaču, Čermaku, svim generalima iz BiH koji su i dan danas u Haagu, uključujući šestorku, pa i svakom hrvatskom čoveku koji je bio u situaciji da brani svoje svedočenje ljubavi prema svojoj zemlji. - rekao je on svojevremeno.

(Glas javnosti/nacionalist.rs)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR