Glas Javnosti

Milovi 'pomoćnici' koji rade iz potaje?

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Tokom prethodnog perioda identifikovan je veliki broj saradnika crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, koji obitavaju Srbiji, kako bi potpomagali eksponente doskorašnjeg crnogorskog režima.

Među brojnim estradnim zvezdama, glumcima, privrednicima, direktorima i funkcionerima javnih preduzeća, u ovom „krdu“ kako se veruje nalazi i član izvršnog odbora „Sberbanke Srbija“ Vladimir Pajović, koji se pretpostavlja pripadnik „čvrstog krila“ Demokratske partije socijalista (DPS) i veliki pobornik antisrpske i antiruske retorike. Apsurdnimse smatra što je Pajović finansijska sredstva za navedeni aktivizam, ali i svoju egzistenciju, zarađuje u ruskoj banci u Srbiji, odnosno živi na račun upravo onih protiv kojih se tako srčano bori.
Pored Pajovića, postoje indicije da još jedna Milogorka vedri i oblači“ u bankarskom sektoru Srbije, a to je  Milena Vukotić, visoki rukovodilac „Unikredit“ banke. Fascinantno je što je Milena radno angažovana u Srbiji, koju ona i njen otac Veselin Vukotić, vlasnik univerziteta „Donja Gorica“ u Podgorici i jedan od najbližih Đukanovićevih saradnika, toliko mrze i preziru.
Nakon što je narod Crne Gore ogromnom većinom odbacio retrogardnu politiku mržnje DPS-a i uskratio im poverenje, možda je vreme da se eksponentima propalog crnogorskog režima uskrati mogućnost da novcem zarađenim u Srbiji finansiraju njegove preostale metastaze.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI




KOMENTAR