Glas Javnosti

MILOVE KOMITE DAJU PODRŠKU KRIVOKAPIĆU: Pred parlamentom traže ostavku LEPOSAVIĆA, narod se organizuje u KONTRAMITING!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Grupa građana poznatih po odanosti bivšem režimu, među kojima nekoliko novinara Pobjede, Tanja Pavićević nekada angažovana u kabinetu Duška Markovića i Aleksandar Zeković bivši državni sekretar za ljudska i manjinska prava u DPS Vladi, okupili su danas „spontano“ ispred Ministarstva pravde sa transparentima na kojima pozivaju ministra Vladimira Leposavića da podnese ostavku.

Prema pisanju Borbe, reč je o protestu organizovanom u tzv „komitskom kabinetu“ Pobjede, na šta upuićuje i dolazak fotoreportera ovog DPS glasila u trenutku dolaska „spontano“ okupljenih demonstranata.

Prema našim saznanjima, reč je o protestu organizovanom u tzv „komitskom kabinetu“ Pobjede, na što upuićuje i dolazak fotoreportera ovog DPS glasila u trenutku dolaska „spontano“ okupljenih demonstranata.

Nije jasno zbog čega sledbenici bivšeg režima pozivaju ministra Leposavića da podnese ostavku kada će poslanici partije koju podržavaju godinama imati priliku da to urade u srijedu po predlogu Zdravka Krivokapića.

Prema saznanjima Borbe svi okupljeni su članovi građanske inicijative 21. maj formirane i finansirane po direktivi krugova bliskih DPS-u.

Kako Glas javnosti saznaje iz pouzdanih izvora, U Crnoj Gori se preko društvenih mreža narod sam organizuje da stane u zaštitu ministru Leposaviću, za kojeg misle da je čovek od reči i koji je za kratko vreme uradio više nego cela vlada.

Uz njih, nezvanično se saznaje da će možda i grupa studenata zajedno sa narodom razapeti šatore ispred skupštine da izrazi protest zbog smene Leposavića.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR