Glas Javnosti

MILO JE OD CRNE GORE NAPRAVIO KOLUMBIJU! Medojević: Đukanović je ostvario san Al Kaponea

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednik Pokreta za promene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF), oglasio se povodom tvrdnji da je sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice umešan u kriminalne radnje.

- Sin čelnice tužilaštva i pravosuđa mafijaš. Šverc droga i cigareta uz pomoć DPS-a. I sa ovima Dritan i Joković hoće da prave "evropsku Vladu" - istakao je Medojević.

On je napomenuo da je Đukanović od Crne Gore napravio Kolumbiju na Jadranu.


- Mnogi su se smejali mojim analizama, istinama koje sam iznosio godinama, decenijama. DPS je političko krilo mafije. Treba ga zabraniti, funkcionere koji su umešani u kriminal pohapsiti, opljačkanu imovinu vratiti narodu i državi. Đukanović je korupcijom razorio institucije sistema. Mi nemamo ni policiju, ni tužilaštvo ni sudove. Ni Vladu ni Skupštinu. To su samo zgrade. U njima nema pravde, patriotizma ni zakona. Samo haos i nered. Pogledajte ko nam je vodio tužilaštvo i pravosuđe. Mafija.  Đukanović je ostvario san Al Kaponea. Umesto da ubijaju političare, tužioce i sudije, mafija ih imenuje i plaća - naglasio je Medojević.


Medojević je pozvao Dritana Abazovića i Vladimira Jokovića da "nakon objavljivanja dokaza o mafijaškoj prirodi DPS, prekinu pregovore o manjinskoj Vladi sa mafijom i vrate se dogovorima sa pobednicima izbora 30.08.2020. o formiranju tehničke Vlade za pripremu izbora".

- Crna Gora i mafija ne mogu živeti zajedno. Neko će morati da pobedi. Ja sam za pobedu Crne Gore - zaključio je Medojević, a prenosi Borba.

BONUS VIDEO


https://www.youtube.com/watch?v=Fld9lEqy3bE&ab_channel=Glasjavnosti

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR