Glas Javnosti

MILO ĐUKANOVIĆ PRIZNAO SAMO 40 MANDATA: Sačekaćemo prebrojavanje glasova i zvanične rezultate!

Crna Gora
Autor:

Predsednik Crne Gore Milo Đukanović pojavio se na konferenciji za medije u izbornom štabu DPS-a i rekao da je ta stranka osvojila 30 mandata, a sa tradicionalnim partnerima 40, ali da borba za većinu u parlamentu još traje. 

- Sačekaćemo prebrojavanje glasova i zvanične rezultate.

 On je rekao da je kampanja bila regularna i čestitao svim učesnicima na ostvarenom rezultatu. 

 - Rezultat znači da je DPS i dalje najjača partija u Crnoj Gori kako u pogledu osvojenih glasova tako i u pogledu mandata. Teško je saopšiti nešto što je pouzdana informacija, ali ono što je jasno jeste da sa tradicionalnm koalcionim partnerima imamo 40 mandata. Borba za većinu poslaničkih mesta još uvek traje, sačekaćemo dok dobijemo sve rezultate sa mesta, a nakon toga i zvanične rezutltat DIK - rekao je Đukanović dok su okupljene pristalice uzvikivale "Ne damo državu".

On je dodao da je prebrojano oko 90 posto rezultata sa izbornih mesta i da je rezultat DPS-a je oko 145.000 glasova i 30 mandata.

-Takav rezultat znači da je DPS najjača partija u Crnoj Gori na ovim izborima, kako u pogledu osvojenih glasova, tako i u broju mandata, rekao je Đukanović i dodao:.

-Zajedno sa tradicionalnim koalicionim partnerima imamo 40 mandata, pa borba za većinu u parlamentu još uvek traje. Sačekaćemo rezultate DIK i nakon toga znati šta je naš konačan učinak, naveo je on.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR