Glas Javnosti

MILAČIĆ OBELODANIO: Đukanović u agoniji i očaju planira da pobegne iz zemlje

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Marko Milaćić, predsednik Prave Crne Gore, izneo je ubeđenje da Milo Đukanović ne može da podnese svoje propadanje, da je u agoniji i da mu je jedino rešenje bekstvo.

- Ja sam dosta gledao njegove grimase, navikao da toliko ne slušam šta priča, nego da ga gledam kako priča. Preporučujem da se isključi ton, jer mu ništa ne možemo verovati i da se tako bez tona pogleda intervju i da se tako shvati u kakvom je on stanju, a to je- agonija, panika i očaj - navodi Milačić i dodaje:

"Mislim da namerava da pobegne iz zemlje, ali bih voleo da oseti kako Crna Gora razume demokratiju kroz instituce i njegov primer. Ako je demokrata, kako se predstavlja, onda da proverimo koliko smo dostigli stepen demokratije i ispitamo osnovane sumnje".

Kako dalje navodi poziv u šume je priča tužnog čoveka.

"Poziv na šume je priča tužnog čoveka, koga je pojela moć i pohlepa. On je najgora sudbina samom sebi. Rob sopstvene moći - to je Milo Đukanović", kaže on.

Milačić veruje da će prva vlada "slobodne Crne Gore" biti oformljena već u oktobru.

Konstitutivna skupština zakazana je za 23. septembar, kada će biti verifikovani mandati i tada počinje proces za formiranje nove vlade i to će, kako smatra Milačić, biti "zapisivanje istorije".

(Glas javnosti/B92)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR