Glas Javnosti

ĐUKANOVIĆA ZAVELA BIBA!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Невоља никад иде сама, а таква је ситуација са црногорским председником Милом Ђукановићем, чији су здравствени и брачни проблеми у јавности ових дана као бомба одјекнули.

Ђукановић, како се поуздано сумња, има симтпоме сличне зарази корона вирусом, затим апнеју, односно прекид дисања у сну, те полно преносиву болест гонореју, због које му је и брак доведен у питање, јер ју је у кућу унео “са стране.” Његовој супрузи Лидији, кажу, није много требало да посложи коцкице и оптужи га да је трипер добио од атрактивне бринете из Београда, са којом је годинама близак, а она се зове БибаШекуларац.

Александра Биба Шекуларац довођена је још као тинејџерка у везу са Милорадом Улемеком Легијом и Душаном Спасојевићем Шиптаром, убијеним вођом "земунског клана", због чега је хапшена у акцији "Сабља" 2003, кад је убијен премијер Србије Зоран Ђинђић. У притвору је тада била нешто више од месец дана. Убрзо након пуштања на слободу, Биба је дала интервју у коме је објаснила како је упознала “земунце” и бившег вођу Јединице за специјалне операције:

“Легију сам упознала у мом крају на Сењаку. У мојој улици, недалеко од бивше аустралијске резиденције. Ту су они често боравили, ту им је била, како су говорили, "базна јединица". Возила сам ролере и често сам га виђала како по крају шета догу. Тог дана, било је то 1999. године, он је возио ауто и стао кад ме је видео. Попричали смо, упознали се, оно класично... Он каже: "Милорад", ја одговорим: "Александра". Тада нисам имала појма ко је он заправо. После сам почела да га виђам ту у крају, у ''Кафе кафеу'', али тада је већ имао један ауто са телохранитељима који га је пратио, био је сав истетовиран, онако, скине се у мајицу у кафићу... Био је интересантан нама клинкама.”

Временом, када је рекла, почели су чешће да излазе, а једном приликом, баш на дан кад је славила свој 20. рођендан, Легија ју је одвео у Шилерову да упозна Душана Спасојевића…
Демантовала је да је била Легијина, па Спасојевићева девојка, али познаваоци прилика, кажу да је Биба пристала да буде у вези са Душаном, само да би била у Легијиној близини, а да је с друге стране, вођа земунаца био у њу лудо заљубљен.

 Према званичном саопштењу полиције из тог времена, сматрала се "сарадником земунског клана", врло моћном и опасном девојком са Сењака, која потиче из веома имућне београдске породице.

У периоду највеће моћи "земунаца," редовно је виђана у престижним београдским клубовима и на сплавовима, увек се појављивала у луксузним аутомобилима, често у пратњи правог конвоја аутомобила...

За Бибу се последњих година причало да често путује у иностранство са "угледним пријатељима", где за њих организује журке на којима су обавезан "декор" младе и лепе девојке.
Бибино име "одјекнуло" је и у истрази атентата на Бека, у којој је са њом обављен информативни разговор.

Пре две године привођена је у београдску полицију због вербалног сукоба са тадашњим начелником београдске полиције Веселином Милићем, кога је вређала и провоцирала у једном ресторану, не обазирући се на остале госте. Наводно, због ње је пребијен и познати фризер Стеван Радивојевић.

На Радивојевића су насрнула четири непозната мушкарца, шутирала га и ударала рукама, а како фризер тврди, поручили су му да је батине добио због Бибе.
Ко зна, можда се опет деси прилика, да Биба исприча како је упознала у Мила Ђукановића.

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR