Glas Javnosti

MEDOJEVIĆ UDARIO U OSINJE GNEZDO: Crnogorska narko i duvanska mafija je projekat CIA, a Đukanović je šef organizovanog kriminala

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednik Pokreta za promjene i jedan od lidera Demokratskog fronta Nebojša Medojević upitao je zašto je MANS-u problem da kaže da je crnogorska narko i duvanska mafija zapravo projekat CIA.

"Zašto je MANS-u teško da kaže istinu? Crnogorska narko i duvanska mafija je nastala kao projekat CIA.To je “građanski i proevropski i evroaltantski projekat”. Zoran Lazović je operativni šef kavačkog narko-klana koji je decenijama švercovao kokain iz Latinske Amerike za Evropu preko Crne Gore, uz podršku CIA - precizirao je Medojević.

On je kazao da je šef Balkanske konfederacije organizovanog kriminala Milo Đukanović, koga CIA još uvek štiti kao svog operativca, sve dok ne pronađe nekog ko će ga zameniti."Dritan se samokandidovao, ali nema ni visinu ni težinu ni petlje da zameni Mila na toj poziciji“, ocjenjuje Medojević.

"Istina je da Bela kuća, Stejt Dipartment i Ministarstvo pravde žele da se Crna Gore očisti od narkomafije. DEA radi fantastičan posao. Ali CIA i dalje želi da zadrži kontrolu nad narkobiznisom preko Crne Gore - zaključio je on u svom saopštenju, piše Alo.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR