Glas Javnosti

Medojević pita vlast: Smete li da se zakunete da nemate veze sa ubistvom Dafne Galicija na Malti?

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Javnost Crne Gore ima pravo da sazna odgovore na ovako bitna pitanja u momentu kad se posle svih kokainskih i sličnih skandala povezanih sa kriminalnom vlašću DPS u našoj državi časno ime Crne Gore ponovo provalači kroz najgorzomornija ubistva

Povodom ekskluzivne informacije vodeće svetske novinske agencije Rojters da trag novca u egzekuciji malteške istraživačke novinarke Dafne Galicija vodi u Crnu Goru, predsednik Pokreta za Promene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog Fronta, poslanik Nebojša Medojević uputio je sledeća pitanja Vladi Crne Gore:

1) Da li postoji i jedno ubistvo ili i jedan kriminal na svetu, a da Crna Gora i njena vlast i osobe bliske vladi i DPS nisu involvirane?

2) Obzirom da je premijer Malte u momentu ubistva Dafne Galicija, Džozef Muskat, pred podnošenje ostavke zbog ubistva ove čuvene istraživačke novinarke intenzivno posećivao Crnu Goru i da za Rojters tvrdi da je dolazio samo da bi se vidio sa premijerom i predsednikom Crne Gore: o čemu su oni tako intenzivno sa njim razgovarali neposredno pred ubistvo Dafne Galicija?

3) Da li premijer Duško Marković i predsednik DPS i Crne Gore mogu da se zakunu da nisu involivirani u ubistvo Dafne Galicija?

4) Obzirom da je centralni svedok optužbe Milivoja Katnića u pravosudnoj farsi vijeka zvanoj „državni udar“ 2016. godine bio i jeste počasni konzul Malte Ticijan Masu, da li MIP Crne Gore može javnosti Crne Gore da garantuje da ovaj konzul Malte nije umiješan u ubistvo Dafne Galicija?

5) Da li je STD Milivoje Katnić pred ubistvo Dafne Galicija odlazio na Maltu, kad i koliko puta i sa kim se tamo sastajao?

6) Obzirom da je Džozef Muskat, premijer Malte u momentu ubistva Dafne Galicija, sada specijalni savetnik predsednika Azarbejdžana Ilham Alijeva a da su predsjednik DPS i Crne Gore Milo Đukanović i njegov lični glavni savjetnik i visoki funkcioner DPS Milan Roćen u intenzivnoj komunikaciji sa Alijevom: da li vlada Crne Gore može da javnosti Crne Gore javno grantuje da ubsitvo Dafne Galicija nije povezano ni sa jednim poslom, ni privatnim ni državnim, između Đukanovića Roćena i Alijeva ?

Javnost Crne Gore ima pravo da sazna odgovore na ovako bitna pitanja u momentu kad se posle svih kokainskih i sličnih skandala povezanih sa kriminalnom vlašću DPS u našoj državi časno ime Crne Gore ponovo provalači kroz najgorzomornija ubistva, poput ovog poznate istraživačke novinarke Malte gospođe Dafne Galcija. Odgovore na ova pitanja ima pravo da sazna, posle ove ekskluzivne informacije Rojtersa, i unsrećena familija Galicija na Malti, navodi Medojević.

(Izvor: In4S)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR