Glas Javnosti

MASOVNA TUČA U SRED PODGORICE: Gosti lokala se pokačili sa policijom i komunalcima (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Na internetu je osvanuo snimak incedenta koji se 2. jula u večernjim satima dogodio u Podgorici. Zbog napada na službenike policije saslušano je šest osoba.

Kako je saopšteno iz Uprave policije, po dolasku njihovih pripadnika više gostiju je izrazilo negodovanje zbog aktivnosti Komunalne policije, te da je tokom provere došlo do napada na policijske službenike, pa je sa lica mesta dovedeno i saslušano šest osoba, pišu podgoričke Vijesti.

Kako se vidi na snimku, policijski službenik raspravljao se sa dvojicom muškaraca, da bi potom sa strane pritrčalo još nekoliko njih i započelo sukob sa policajcima, što je rezultiralo guranjem i tučom u kojoj više nije moglo da se vidi ko koga napada, a ko razdvaja sukobljene.

- O događaju je obavešten državni tužilac u Osnovnom državnom koji je naložio da se slobode liši V. M. (39), vlasnik kontrolisanog ugostiteljskog objekta zbog postojanja osnovane sumnje da je izvršio krivično delo napad na službeno lice u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. Takođe, slobode je lišen T. E. (38) zbog sumnje da je izvršeno krivično delo sprečavanje službenog lica u vršenju službene dužnosti na štetu policijskih službenika. M. N. (28) je lišen slobode zbog počinjenog prekršaja iz čl. 11 Zakona o javnom redu i miru (ometanje policijskih službenika u vršenju službene dužnosti) - saopšteno je iz policije.

Protiv ostala tri lica podneti su prekršajni nalozi za prekršaj iz oblasti Zakona o ličnoj karti, nakon čega su pušteni iz policije.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR