Glas Javnosti

MARKO MILAČIĆ PORUČIO: Napad na Dritana doživeću najličnije, kao napad na porodicu

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Kako je Dritan Abazović, lider koalicije “Crno na bijelo” pripadnik albanske manjine, odlazeći režim računa da je najslabija karika u novoj većini, misle da će pritiskom na njega najviše postići, upregnuli su čitav aparat da ga diskredituju i da utiču na njega. Dritan nije sam, zajedno smo, držimo se kao jedno, napad na jednog je napad na sve, tvrdi  Marko Milačić, lider Prave Crne Gore.

Komentarišući brutalne pretnje Dritanu Abazoviću, koji je tas na vagi formiranja nove skupštinske većine kaže da će napad na Dritana doživeti lično.

-Napad na  bilo koga drugog iz koalicije, doživeću lično, najličnije, kao napad na mene i moju porodicu. Isto se ponašamo svi, neopisivo sam ponosan na to, svi smo na visini istorijskog zadataka, bivši režim nema nikakave šanse da nas ugrozi, ističe lider „Prave Crne Gore“.

Milačić ističe da su napadi na manjinske zajednice i njihove verske objekte očajnički pokušaj destabilizacije odlazećeg kriminogenog režima, ali veruje da je ogromna većina javnosti, prozrela odavno zastarele udbaške metode.

Narod je bio jasan, sada prati svaku našu reč

-Želim da poručim svima koji se i sutra na skupu u Podgorici budu bavili kriminalnim radnjama, da ćemo to tretirati onako kako se tretira u skladu sa zakonom i Ustavom Crne Gore. Nemoj niko da pomisli u ovoj zemlji da nećemo poštovati zakone, poštovaćemo ih, jednako za sve, za razliku od prošle vlasti.

-Narod je bio jasan, sada prati svaku našu reč, narod je najviše rizikovao i mi ga nećemo izneveriti“, siguran je Milačić.

Komentarišući tvrdnje pojedinih opozicionih političara da Crna Gora mora odmah da povuče priznanje Kosova i Metohije, naš sagovornik kaže da je Srbija kao bratska zemlja prioritet i da odnosi sa njom pod hitno moraju da budu ozdravljeni, ali da će ovo, kao i pitanje saradnje sa NATO i Rusijom, morati da sačeka.

Ne nasedati na sutrašnje provokacije

-Dritan Abazović i ja se nikada nećemo složiti oko nekih spoljnopolitičkih i geopolitičkih pitanja, ali moramo da se okupimo oko onoga oko čega imamo isto mišljenje. To mora da bude mandat naše Vlade i razvoja Crne Gore“, ističe Milačić

 Marko Milačić kaže da je organizovanje sutrašnjeg skupa u Podgorici još jedan pokušaj bivšeg režima koji koristi vakum do primopredaje vlasti da destabilizuje zemlju, ali i da najavljeni

Milačić poziva sve građane Crne Gore da ne nasedaju na bilo kakve provokacije, da sutra u vreme skupa budu u svojim kućama.

- Sutra i ne samo sutra, svi zajedno branimo Crnu Goru, nema potrebe da je bilo ko brani od nas, preuzimamo vlast i svi će vrlo brzo da vide kako se čuva Crna Gora“, kaže Milačić i dodaje da svaki mogući incident, ako se dogodi ide direktno na adresu Mila Đukanovića.

(Glas javnosti/Sputnjik)

 

 

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR