Glas Javnosti

Makljaža u Tivtu, potukli se moleri i građevinski radnici

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Iako nema turista i turistička sezona nije ni počela, sezonskim radnicima koji su angažovani u Tivtu nije smetalo da razmene udarce.

Iz policije je saopšteno da je došlo do fizičkog obračuna između V.A. (30) iz Bijelog Polja, T.K. (31) iz Berana, za koje je utvrđeno da su bili pod dejstvom alkohola, i N.N. (20) iz Bijeloj Polja, sa jedne strane, i P.D. (44) i J.S (27) iz Podgorice, sa druge strane.

 “Nakon pravovremene intervencije policije, svi učesnici tuče privedeni su u prostorije OB Tivat. Svim licima je u zdravstvenoj ustanovi ukazana medicinska pomoć, pri čemu su im konstatovane lakše telesne povrede. O događaju je obavešten tužilac u ODT Kotor, koji se izjasnio da u radnjama ovih lica nema elemenata krivičnog dela, već da se radi o prekršaju.

Svi počinioci danas su, uz prekršajnu prijavu, privedeni na dalju nadležnost Suda za prekršaje saopšteno je juče iz tivatske policije. Dvojica Podgoričana u Tivtu izvode molerske radove na jednom objektu, a ostala tri lica su građevinski radnici angažovani na radovima na jednom hotelu.

(RTCG)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR