Glas Javnosti

Lazo Maksimović, zamenik direktora SMATSA, voli srpski dinar kao da je crnogorski evro!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Za funkciju u SMATSA Lazo je do sada inkasirao preko 80.000.000 dinara samo kroz platu

Dok kompanija Montenegro erlajns, ponos i uzdanica crnogorskog režima duguje Srbiji oko 8 miliona evra koje nema nameru da vrati, Lazo Maksimović, zamenik direktora SMATSA, inače brat od ujaka Mila Đukanovića, predsednika R Crne Gore, je samo od plate u svoje džepove inkasirao preko 80.000.000 dinara od kako je na funkciji.

Međutim, navedeno nije dovoljno pa je Lazo za porebe svoje "funkcije" od para SMATSA nedavno kupio i jedan od skupljih terenaca na tržištu automobila, ni manje ni više nego "Volvo XC60", čija je cena preko 50.000 evra.

Sve ovo i ne bi bio neki problem, kada bi zaboravili činjenicu da je Srbija vlasnik 92% SMATSA, a Crna Gora 8%, čime se nameće zaključak da je Srbija malom Milovom praktično donirala oko 46.000 evra da bi se vozao u svom novom autu "Volvo XC60", koji je Crnu Goru koštao celih 4.000 evra.

Srbija- dali smo vam funkcije, ostavite nam bar Crkve!

Ali Lazi ni ovo nije dovoljno pa račune po Beogradu plaća kompanijskom karticom SMATSA, što takođe ne bi bio problem, da Lazo nije čovek koji voli da prazni čašicu i to svaki dan po ceo dan u kafeu "Parlement", koji mu je veoma praktičan zbog blizine radnog mesta, gde se svakodnevno viđa sa viđenijim "beogradskim crnogorcima" (to su oni što su odcepili Crnu Goru, da bi mogli u selu da kažu da idu u inostranstvo kada putuju za Beograd).

Priča o malom Milovom nema kraja, kao što se vidi on, kao i svaki "normalan" čovek, voli pare, dobra kola, dobro piće, te se nameće zaključak da onda mora da voli i lepe žene. Upravo tako, Lazo voli Beograd zbog svoje ljubavi, svog dečačkog sna, koji proživljava sada u poznim godinama i to o trošku Srbije. Naime iako glumi ozbiljnog porodičnog čoveka Lazo je godinama u tajnoj intimnoj vezi sa estradnom umetnicom Bubom Miranović.

Ali nije sve tako kao se čini, Lazo je čovek srdačan, uvek spreman da pomogne, tako da je pomogao još jednom svom partijskom saborcu iz DPS da u SMATSA i to baš u Beogradu na tornju zaposli ni manje ni više nego sina Dragana Đurovića, direktora Agencije za civilno vazduhoplovstvo Crne gore i nekadašnjeg ministra unutrašnjih poslova Republike Crne Gore.

Ovo nije kraj Lazovih muka, ovo je tek početak, da se vidi kako Milov DPS ustvari baš voli Srbiju i Beograd, iako to ne pokazuju u Crnoj Gori. Braćo Milogorci dali smo vam funkcije i pare, ostavite nam bar Crkve inače ostaćete bez svega.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR