Glas Javnosti

KRIVOKAPIĆ SE OBRATIO NACIJI: Određena struktura ljudi pokušala da PREKROJI IZBORE, destabilizuje vladu i UVEDE HAOS! (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić, obratio se javnosti na konferenciji za medije povodom aktuelnih dešavanja u Crnoj Gori.

On se na početku obraćanja zahvalio narodu Crne Gore, i kazao da oni koji su bili "tamo", dobro znaju da je to interes koji povezuje da je tamo najmanje ideologije a najviše veze politike i organizovanog kriminala.

Prema njegovim rečima zahvaljući odlučnoj akciji koju je Uprava policije i svi policajci, sa Vojskom "videli ste da je proteklo bez bilo kakvih povreda, a u jednom trenutku je događaj tretiran kao rizičan sa nesagledivim posledicama".

Krivokapić je rekao da se Crna Gora nalazila u delikatnoj situaciji. "Bila je prirodna strepnja građana kako će se to završiti."

- Vidite da ovaj događaj nije bio toliko značajan sa stanovišta ustoličenja. On je bio povod da određene strukture koje pripadaju odeređenom delu politike, koja pokušava od 30.8. da prekroji izborne volje građana. -

- Ove sile koje žele da od Crne Gore naprave državu koja nikada nije bila, dobili su odgovor, pokazalo se da nema te politike koja je bitnija od politike mira.. Dobili su svi građani -

- Zahvaljujući pre svega odlučnoj akciji koju je uprava policije i svi policajci zajedno sa delom angažovanja Crne Gore, proteklo je bez bilo kakvih povreda, koje su neko vreme od strane bezbednosnih službi tretirane kao događaj sa nesagledivim posledicama - 

On je naglasio da u Crnoj Gori više nama podela.

Odgovarajući na pitanja, on je rekao da "državni udar" nije spomenuo, i da to nisu njegove reči.

- Svako ko nije činio kako je trebao, biće na osnovu analiza procesuiran - 

Predsednik Vlade Crne Gore, Zdravko Krivokapić je naglasio da niko neće biti pošteđen, gde god radio, i koju god funkciju vršio.

On se osvrnuo i na izjavu predsednika Srbije da je ustoličenje u jednom trenutku bilo odloženo.

- Ja vam tvrdim, nismo ni pomislili da se ustoličenje odloži - 

Krivokapić je naglasio da je prelomni trenutak desio se u 4.30, kada je on odlučio da ide na Cetinje.

- Nije me zanimalo ko će da me štiti, rekao sam ja idem, idem u Cetinje i biću sa mitropolitom -

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR