Glas Javnosti

KRIVOKAPIĆ O TOME ŠTA SE ZASITA DOGODILO NA SASTANKU POD OSTROGOM: Dogovor nije bio napravljen iznenadio sam se dešavanjem u Skupštini

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Zdravko Krivokapić kanditat za mandatara Crne Gore kaže da je I sam bio iznenađen što je predložen za mandatara jer je na sastanku pod Ostrogom stav kolalicionih predstavnika bio sasvim drugačiji.

Kako je Krivokapić rekao na sastanku pod Ostrogom jedan od lidera Demokratskog fronta rekao da pre podrške kandidaturi Krivokapića mora proći proveru stranačkih organa.

On je kazao da ga to nije uvredilo i da je spreman da prođe svaku proveru jer se tako gradi poverenje.

Govoreći o sastanku u manastiru Ostrog Krivokapić je dodao da je "imao osjećaj da će ipak doći do nekog dogovora".

- Međutim, klasično je bilo dogovora nema. Znajući za to, ja sam čovek koji tada voli da svoje misli preda nekoj knjizi. Ja sam uzeo divnu knjigu, ona je duhovna literatura i čitao do ponoći tu knjigu.... Uživao sam čitajući i doživio mir i spokoj i ujutro sam bio drugačiji čovek. Ta duhovna literatura vam uliva dodatan mir, daje vam strpljenje koje je neobjašnjivo. Rekao sam ja sam danas građanin kao svaki drugi što bih se uzbuđivao oće li biti manjinska vlada, oće li mandatar biti bilo ko drugi. Nisam znao da su društvene mreže napravile jedan nevjerovatan pritisak. To sam saznao u 6 sati u srijedu kada sam došao kući. Tako mi je rekao jedan od mojih najmilih koji mi je rekao "tata pa oni nisu imali drugi izbor". Ja ni o tome nisam razmišljao ko ima kakav izbor, jer mene izbor ne interesuje, ja sam bio iznenađen što sam bio predložen za premijera, jer je prethodno veče bio sasvim drugačiji stav. Pomirio sam se sa tim i želio da svoj mir i komodidet uživam u krugu porodfice iako sam spreman da se žrtvujem do kraja kako bi naš narod doživio ono što treba”, objasnio je Krivokapić.

On je Kazao je da je "Ostrog najbolje mesto ako neko želi da napravi dogovor".

-I tu nije napravljen dogovor. I to mene zabrinjava. Kada sam ušao u Skupštinu sam seo na mesto koje mi je neko odredio. Nisam znao da ću da budem predložen. Bio sam lično iznenađen, ne samo ja nego mnogi političari koji su bili meni iza leđa i sa desne strane i to predstavlja priču koja mene zabrinjava kao čovjeka i budućeg premijera. Hoću li biti premijer to ćemo još da vidimo, taj predlog će vjerovatno da proživi neko vrijeme, pa ja se nadam da će i naš narod shvatiti...

(Glas javnosti/Vijesti/ A1)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR