Glas Javnosti

KO JE MILENA MILATOVIĆ, NOVA PRVA DAMA CRNE GORE: Jakovu rodila troje dece, zaposlena na važnoj funkciji

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Supruga predsedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, Milena Milatović, rekla je ranije danas da očekuje sigurnu pobedu i veruje da se tome nadaju svi građani Crne Gore

Crnogorski političar i jedan od lidera Pokreta Evropa sad Jakov Milatović, prema preliminarnim rezultatima, pobedio je u drugom krugu predsedničkih izbora u Crnoj Gori.

Njegov protivkandidat bio je Milo Đukanović.

Milatović je veliko iznenađenje ovih izbora i dok se o njegovom političkom životu zna i piše, o njegovom privatnom životu nema mnogo podataka. Ipak i u prvom krugu, a i danas pažnju medija privukla je njegova supruga Milena.

Milena je Jakovu rodila troje dece Saru, Anu i Davida.

Milatović se ne viđa često s porodicom u javnosti. Međutim, u periodu dok je bio ministar u vladi nekadašnjeg premijera Crne Gore Zdravka Krivokapića, uslikan je sa suprugom i decom na jednom javnom događaju krajem 2021. godine.

Supruga predsedničkog kandidata Pokreta Evropa sad Jakova Milatovića, Milena Milatović, rekla je ranije danas da očekuje sigurnu pobedu i veruje da se tome nadaju svi građani Crne Gore.

"Verujem da je za svakog od nas životni standard ono što nas interesuje da čujemo od svih političara, tako da verujem da je i to uz njegove lične karakteristike i vrednosti koje neguje ono što će građane opredeliti da glasaju za Jakova danas", rekla je Milatović odgovarajući na pitanje da li je povećanje životnog standarda u prethodnom periodu koje se dogodilo u vreme vlade u kojoj je njen suprug bio ministar nešto što će opredeliti građane da glasaju za njega.

Na pitanje da li očekuje slavlje večeras u štabu Pokreta Evropa sad, Milatović je odgovorila da se slavlje očekluje širom Crne Gore.

"Samo se nadam da će to biti lepo i demokratski mirno kao što nam priliči", rekla je Milatović uoči glasanja sa suprugom Jakovom na biračkom mestu u zgradi Sportskog i kulturnog centra Univerziteta Crne Gore u Podgorici.

Milena je zaposlena u Crnogorskom elektroprenosnom sistemu, gde je direktor Sektora za finansije i ekonomske poslove i na tekućem računu ima nešto više od 3.000 evra.

Pojedini mediji pisali su da je 2021. godine, u vreme kada je Jakov Milatović bio ministar, njegova supruga i dobila direktorsko u toj državnoj kompaniji.

Naime, Milena Milatović na direktorsko mesto je zamenila Jovana Gošovića, navodno, druga Jakova Milatovića, za koga se tvrdi i da su u kumovskim vezama.

Glas javnosti / Telegraf.rs

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR