Glas Javnosti

JEZIV SNIMAK! Po plaži u Crnoj Gori gmiže PITON, turisti UŽASNUTI prizorom! (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Snimak sa plaže iz Čanja, koji je objavljen na Podgoričkom vremeplovu nikoga nije ostavio ravnodušnim. Po plaži gmiže zmija, ali ne obična zmija, reč je o pitonu.

- To je vrsta zmije Loptasti piton verovatno je nekome pobegao ili ga je neko ostavio tu, obzirom da potiče sa prostora zapadne i centralne Afrike. Nisu otrovni i ne spadaju u agresivne vrste, lovi tako što ujede i udavi plen, ovako mali primerak teško da bi ikome mogao da naškodi - napisao je jedan od pratilaca

Ostali su se nadovezali da je verovatno reč o zmiji koja je pre par dana osvanula na istom profilu, samo je ovaj put bila uslikana u vožnji.

Ako je verovatno reč o ljubimcu, mnogi se slažu da joj na plaži nije mesto

- 10 dana je slobodno mogao ostaviti u terarijumu ( i sam kući imam zmiju) pred odlaska na put, piton se nahrani, sipa mu se dovoljno vode i 15 dana se ne mora hraniti. Ali ovo je ipak seljačenje. Vidi me imam zmiju... Ako krenem da izvodim moju bou konstriktora od dva i po metra neće mu biti dobro - napisao je poznalavac zmija, prenosi Srbija Danas. 

 

Ipak, naviše je bilo onih koji su zmiju shvatili kao čisto poređenje.

"Krenula tašta na more", "Izgubila mi se bivša", "Čik joj naplati ležaljku" ... bili su samo neki od komentara.

 

Bilo je i onih koji su prokomentarisali da su je videli na plaži ljudi se ne bi uplašili od zmije, nego od njihove reakcije

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR