Glas Javnosti

Jadranka Barjaktarović - Milogorka koja ne zna tekst Drljevićeve 'himne'

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Društvene mreže je preplavio snimak Jadranke Barjaktarović, koja nakon sramotnog pokušaja skupa 6. septembra u Podgorici, nekolicini okupljenih Milogoraca peva, od strane Sekule Drljevića, za vreme njegovog boravka u "NDH“ unakaženu verziju „Oj svijetla majska zoro“, čitajući pritom tekst te pesme sa mobilnog telefona, dok oni u transu uzvikuju antisrpske parole.

Jadranka, koja se obogatila zahvaljujući svojim estradnim nastupima u Srbiji, te se vinula u novokomponovani „džet-set“, je još tokom jula ove godine, u društvu crnogorskog „biznismena“, njegovim luksuznim BMW džipom napustila Srbiju i otputovala prvo u Hrvatsku, a odande i u rodnu Crnu Goru. Međutim, njena bliskost sa populacijom koja svoj „patriotizam“ izražava uz „pesme“ Marka Perkovića Tompsona i „stihove“ Sekule Drljevića, ispoljavajući pritom visok stepen mržnje prema srpskom narodu i državi u kojoj Jadranka već godinama živi i radi, nije posledica indoktrinacije koja je nastala tokom tog njenog putovanja, već ima daleko dublje korene.

Naime, Jadranka Barjaktarović, koja je prema mišljenju mnogih Beranaca velika sramota kako za svoju porodicu, tako i za njihov grad, je još na početku karijere „starlete“ izgradila „prisne odnose“ sa crnogorskim kriminalacima koji se bave međunarodnom trgovinom narkoticima, bliskim bivšim crnogorskim vlastima, među kojima je i Željko Pejović iz Podgorice, ali i sa samim perjanicama tog režima, najbližim saradnicima crnogorskog predsednika Mila Đukanovića, kao što je to na primer visokopozicionirani pripadnik MUP Crne Gore i bivši funkcioner ANB Duško Golubović.

Posle ovoga, ostaje pitanje kakvi su Jadrankini planovi za budućnost i da li će svoju „karijeru“ posle ovog nastupa nastaviti u Srbiji, ili će se preorijentisati na Hrvatsku, gde je daleko širi krug pobornika njenog novog muzičkog pravca i ideologije mržnje koju je počela da promoviše.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR