Glas Javnosti

JADRANKA BARJAKTAROVIĆ IPAK 'MENJA PLOČU': 'Sama sam pala, sama se ubila, TEŠKO MI JE!'

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Nakon incidenta u Crnoj Gori kada je pevačica iz Berana, koja inače živi i radi u Beogradu, Jadranka Barjaktarović, već se jednom oglašavala kada je rekla da „neće nikome da se izvinjava“, ipak nakon linča njenih kolega i cele javnosti u Srbiji ona je ipak promenila svoju izjavu.

Ona je pesmu Mitra Mirića "Ne može nam niko ništa" otpevala sa izmenjenim tekstom, pa se holom gde je nastupala orilo "Ne može nam niko ništa, jači smo od Srbije". Pevačica se tim povodom oglasila i istakla da joj je mnogo teško zbog svega što se dogodilo, te da, kako tvrdi, nije imala loše namere.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Jadranka Barjaktarovic (@jadranka_barjaktarovic) on

- Sama sam pala, sama se ubila. Jako mi je žao zbog cele situacije, otkako se to desilo nisam pri sebi i ne osećam se uopšte dobro. Pijem lekove da se smirim. Ja imam toliko prijatelja u Srbiji, da nikako ne bih mogla da išta loše za njih kažem. Teško mi je ne znam gde sam, nažalost sad nema nazad. Ja nisam ničija, ja ne pevam nikome, ja pevam samo za narod. Nadam se da će jednog dana proći sve ovo - rekla je Jadranka, a onda prokomentarisala i to što su je kolege osudile.

-Čula sam sve, ali svako ko me zna, zna da volim i Srbiju.

(Glas javnosti/Blic)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR