Glas Javnosti

HOROR U PLJEVLJIMA: Devojčicu PRETUKAO, nasilno uvukao u automobil, pa PRODAO 'mladoženji' za 500 EVRA!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Crnogorska policija uhapsila je M. V. (26) iz Bijelog Polja zbog sumnje da je počinio krivična dela otmica i trgovina ljudima.

Pljevljskoj policiji je 20. septembra prijavljeno od strane Centra za socijalni rad da su dva lica prijavila nestanak maloletne ženske osobe iz naselja Trlica u Pljevljima.

Pripadnici policije su odmah preduzeli niz aktivnosti na lociranju nestale maloletne ženske osobe i kriminalističkim radnjama došli do sumnje da je M. V. naneo oštećenoj više udaraca u predelu glave i nasilno je uvukao u svoje vozilo, nakon čega je, kako se sumnja, prevezao u Podgoricu gde je prodao muškoj osobi za iznos od 500 evra radi sklapanja nedozvoljenog braka.

 

To lice je maloletnicu držalo zatvorenu u jednoj kući u naselju Konik. Nakon što je saznao da za njom traga policija on je 29. septembra dozvolio joj je da napusti tu kuću.

M. V. je lociran i lišen slobode u Bijelom Polju zbog sumnje da je izvršio navedena krivična dela a po nalogu državnog tužioca u Višem državnom tužilaštvu u Bijelom Polju.

Pripadnici Uprave policije preduzimaju aktivnosti na utvrđivanju svih činjenica u vezi navedenog događaja i eventualne umešanosti drugih osoba iz Pljevalja, Bijelog Polja ili Podgorice.

(Glas javnosti) 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR