Glas Javnosti

HOĆE LI MILO ĐUKANOVIĆ, PREDSEDNIK CRNE GORE TOKOM INTEVJUA NA TV "NOVA" PONOVO OPTUŽITI SRBIJU ZA PORAZ NA NEDAVNIM IZBORIMA

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Kako analitičari ocenjuju Milo Đukanović, predsednik Crne Gore, bi večeras tokom intervjua za TV "NOVA", ponovo mogao da okrivi Srbiju i državni vrh naše zemlje, za poraz na nedavno održanim izborima u Crnoj Gori, gde opozicione političke partije imaju istorijsku priliku da posle više decenija formiraju vlast bez Demokratske partije socijalista (DPS).

Za svakoga iole upućenog u političke i druge prilike u Crnoj Gori, više je nego jasno da je upravo Đukanović isključivi krivac za poraz svoje partije na izborima, jer je narod rekao dosta kriminogenom režimu, nepotizmu, partijskom zapošljavanju, državnim preduzećima u privatnom vlasništvu i privatnim kompanijama u državnom vlasništvu, brodovima sa kokainom i kamionima sa cigaretama, i pre svega zastrašivanju građana nama bratske zemlje.

Više je nego jasno da je Đukanović krivac jer je mačem napao Srpsku pravoslavnu crkvu (SPC) i time sve svece i svetitelje, sveštenstvo i vernike, i oni su mu perom uzvratili.
Sada Đukanović na sve načine nastoji da partijskom vrhu opravda više nego bolan poraz na izborima, pa se odlučio kao i svi istinski gubitnici, da krivca potraži u nekom drugom. Pretpostavlja se, ovoga puta, u Srbiji.

U Srbiji, ali i u Glasu javnosti koji je otvoreno u finišu kampanje, pre desetak dana napao jer ne izveštavamo po njegovoj volji.

U Srbiji, kao što to rade i Hrvati pred svake izbore. Uostalom, oni su ga i podržali, a sudeći po retorici, i savetovali.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR