Glas Javnosti

HAPŠENJE U PODGORICI ZBOG PRETNJI KRIVOKAPIĆEVOM SINU!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Velimir Zečević iz Podgorice uhapšen je zbog sumnje da je ugrozio sigurnost sina predsednika Vlade Crne Gore Zdravka Krivokapića, objavilo je Osnovno državno tužilaštvo u Podgorici.

- Po nalogu dežurne tužiteljke Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici Jelene Protić službenici Centra bezbednosti Podgorica lišili su slobode jedno lice (V. Z.) iz Podgorice zbog osnova sumnje da je učinilo krivično delo – ugrožavanje sigurnosti, prema oštećenom, sinu Predsjednika Vlade Crne Gore - navodi se u saopštenju Osnovnog državnog tužilaštva u Podgorici, prenose Vijesti. 

U saopštenju se kaže i da iz prikupljenih dokaza i obaveštenja proizilazi da je osumnjičeni, telefonskim putem poslao oštećenom poruku preteće sadržine, koja je kod njega izazvala osećaj straha i ugroženosti.

- Reč je o istom licu koje je u prethodnom periodu neovlašćeno posetilo kuću predsednika Vlade. Po zahtevu dežurne državne tužiteljke nadležni sud je doneo naredbu po osnovu koje je policija izvršila pretresanje stana koji koristi osumnjičeni. Po nalogu tužiteljke privremeno je oduzet i telefon osumnjičenog radi veštačenja i pribavljanja elektronskih dokaza o krivičnom delu. Osumnjičeni će u zakonskom roku biti sproveden državnoj tužiteljki radi saslušanja - navodi se u saopštenju.

Krivokapić je nedavno u emisiji Načisto na Televiziji Vijesti podsetio na slučaj kada je u dvorište njegove došao muškarac i da je njegovo ponašanje ukazivalo na to da je povezan sa policijom na neki način, te da se radi o bivšom vojnom licu…

On je tada otkrio i da je direktor Uprave policije Zoran Brđanin rekao da je policija uradila sve, ali da tužilaštvo nije pokazalo volju da se tim slučajem detaljno bavi.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR