Glas Javnosti

GRAĐANI OGORČENI ZBOG ZAHTEVA ZA SMENU VLADIMIRA LEPOSAVIĆA: Krivokapiću, nikad više nemoj da nam se obratiš!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predlog crnogorskog premijera Zdravka Krivokapića da smeni ministra pravde, ljudskih i manjinskih prava Vladimira Leposavića izazvao je bes i ogorčenje građana koji su se danas okupili u znak protesta ispred skupštine Crne Gore

Okupljeni demonstranti javno su se obratili Zdrvaku Krivokapiću saopštenjem u kojem su poručili da su ogorčeni ignoratskim ponašanjem premijera.

"Mi, slobodni građani okupljeni ispred Skupštine zbog najavljenog razrešenja ministra Vladimira Leposavića, želimo da poručimo javnosti u Crnoj Gori da smo ogorčeni odbijanjem premijera Zdravka Krivokapića da nam se obrati!

Očekivali smo da nas uvaži makar koliko je tzv. "komite" u dva navrata, za koje je imao sluha iako je reč o pristalicama bivšeg režima dok je on zaseo u premijersku fotelju zahvaljujući našim glasovima! Krivokapiću, ovom prilikom ti poručujemo da TE NIKAD VIŠE NEĆEMO ZVATI DA NAM SE OBRATIŠ!

Osećamo se pokradenim i pozivamo te da vratiš mandat građanima koji su ti na izborima 30. avgusta prošle godine glasajući za koaliciju čiji si nosilac bio, omogućili da postaneš premijer! Za ovakav odnos i ovakve odluke i ponašanje nismo glasali!", poruka je okupljenih ispred crnogorskog parlamenta.

Premijer Crne Gore je danas za skupštinskom govornicom tokom rasprave o razrešenju Leposavića apostrofirao da je njegov izbor jasan.

- Da li Crna Gora želi da bude evropska, građanska i demokratska ili da stalno oseća posledice tih famoznih godina, koje su devedesete i u kojima učestvuje jedan dio prethodne vlasti, a i sadašnje. Doneo sam odluku za budućnost svih nas, naše dece i građana. Moj izbor je jasan, vi birajte po savesti. Nikada u životu nisam mogao da sanjam da će moj izbor biti doveden u ovu situaciju, da sam to znao ja bih birao nekog kao što je uvaženi kolega Momo Koprivica – istakao je premijer Zdravko Krivokapić.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR