Glas Javnosti

'GLAS' U SALONU KRIVOKAPIĆEVIH ĆERKI: Ovde zarađuju od Beograđana dok premijer udara po Srbiji! (FOTO)

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Ćerke premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića, koji se od odluka o razrešenju ministra Vladimira Leposavića i one o Rezoluciji o genocidU u Srebrenici nalazi u žiži javnosti pridružile su se ocu i postale glavna tema domaćih medija.

Najstarija ćerka crnogorskog premijera Jelena Šmigić, vlasnica je salona za negu lepote na Voždovcu, a u njemu radi i Krivokapićeva mlađa ćerka Milena Krivokapić.

Foto: Glas javnosti

Posle završenih studija Jelena i Milena razvile su biznis u srpskoj prestonici i ovde borave od tada.

Starija, Jelena je doktor medicinskih nauka, a Milena magistar farmacije i specijalista kozmetologije.

"Glas javnosti" posetio je njihov salon i osim činjenice da su razvile biznis u Beogradu i da su im Srbi izvor prihoda, nismo primetili nikakve neregularnosti.

Foto: Glas javnosti

Ubrzo nakon saznanja da je salon u beogradskom naselju Voždovac u njihovom vlasništvu, ćerke premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića izdale su saopštenje u kom navode da se nakon hajke koja je pokrenuta ne osećaju bezbedno, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču.

One su istakle i da su “iz čiste ljubavi prema Srbiji i Beogradu ostale ovde nakon studija”.

Foto: Glas javnosti

Nije prvi put da su Krivokapićeve ćerke, takođe, naišle na neprijatnosti.

Nedavno je na putu Nikišić-Podgorica u Crnoj Gori došlo do incidenta kada je napadnuto službeno vozilo u kom se nalazila ćerka premijera Crne Gore.

Foto: Youtube

Na snimcima koji su tada objavljeni moglo se videti  kako ljudi koji su se okupili gaze službeno vozilo, a Krivokapić je tada naveo da je njegova ćerka bila uplašena i da je plakala.

Kako je Krivokapić od heroja srpskog naroda u Crnoj Gori postao izdajnik?

Ministar ljudskih i manjinskih prava u Crnoj Gori, Vladimir Leposavić, razrešen je ove funkcije, a na inicijativu premijera Crne Gore.

- Ja sam napravio grešku i imam pravo da je ispravim, da sam znao da će moj izbor biti doveden u ovakvu situaciju, birao bih nekog kao što je Momo Koprivica - rekao je crnogorski premijer Zdravko Krivokapić o svom zahtevu za razrešenje ministra.

Povod za ovakav zahtev bio je stav ministra Leposavića da nije bilo genocida u Srebrenici.

Ova agonije se ovde ne zaustavlja te Skupština Crne Gore glasa i o Rezoluciji o genocidu u Srebrenici.

Naravno, ona je izglasana i to sa 55 glasova za, protiv je bilo 19 poslanika, a udržanih 7.

Srpski narod, u Crnoj Gori ali i u Srbiji, posebno se osetio izdato od strane premijera Zdravka Krivokapića jer je on najveću podršku dobio od Srba u Crnoj Gori, čiji su ga glasovi doveli na funkciju koju sada vrši.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR