Glas Javnosti

FORMIRATI MINISTARSTVO ZA KRIJUMČARE CIGARETA! Dajković: Otvorili smo spomenik neznanom ŠVERCERU! (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Vladislav Dajković, predsednik Slobodne Crne Gore smatra da se tridesetogodišnji šverc cigareta odavno kandidovao za najvažniju granu privrede Crne Gore.

-Kokain pronađen u bananama u „Voliju“ samo je potvrdio činjenicu da je Crna Gora banana država, smatra Vladislav Dajković. 

On dodaje da su pojedini lideri iz devedesetih saopštavali Crna Gora je preživela zahvaljujući švercu, iako, s druge strane, mnogi koji su o njemu pisali nisu bili te sreće.

„Imajući u vidu da jedino što funkcioniše u našoj zemlji u vreme Mila Đukanovića, ali i posle njega jeste upravo nesmetani šverc cigareta, predlažem da odemo korak dalje – da formiramo ministarstvo za Šverc cigareta„, istakao je Dajković, kao i da bi taj potez doveo do jačanja institucija i valorizacije najprofitabilnije delatnosti u Crnoj Gori.Dajković je na svom Instagram profilu objavio zanimljiv video uz opis: 

-Otvorili smo spomenik neznanom ŠVERCERU cigareta, slava mu!

„Šalu ili istinu na stranu, nadležni organi moraju zaustaviti šverc cigareta ili bolje da zauvijek pođu u politički zaborav. Jer ako nisu sposobni da se izbore sa takvim kriminalom, onda ne moraju ni biti na političkoj sceni“, zaključuju iz ove partije.

BONUS VIDEO: Kako da tužite trgovce zbog prevare

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR