Glas Javnosti

FORMIRA SE KOKAINSKA VLADA: Šverc je najbolji u uslovima KRIZE I RATOVA

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednik Pokreta za promjene (PzP) i jedan od lidera Demokratskog fronta (DF) Nebojša Medojević izjavio je da je "plan duboke države za Crnu Goru švercerska zona koja nikad neće biti u EU".

"Đukanović je deo tih "specijalnih operacija duboke države“ koje podrazumevaju šverc narkotika, cigareta, oružja, pranje para, logistiku za kriminalce… Kolumbija na Jadranu" - istakao je Medojević.

Prema njegovim rečima, demokratija, slobodni izbori, pravna država, poštena Vlada, ekonomski razvoj nije plan duboke države za Crnu Goru."Zato se formira ova kokainska Vlada, da bi se šverc kokaina i cigareta nastavio i da bi se širila srbofobija i rusofobija. Nema veze koliko košta. Šverc je najbolji u uslovima kriza i ratova. Lako je to opravdati „brigom za narod, penzionere, državu”. A oni sve bogatiji i bogatiji. A narod sve siromašniji, korupcija sve veća, kriminal sve jači, a država sve slabija. Vremenom se stvara kokainski narod, kokainska kultura, kokainski mentalitet. Pogledajte Kolumbiju i Meksiko. Zemlje sjajne istorije i tradicije, sada u haosu i bedi" - kazao je Medojević.

Evo šta je profesor Univerziteta iz SAD, dodaje on, „Svetozar Stiv Pejović poručio studentima sa tribine na Univerzitetu Donja Gorica u Podgorici 2010. godine“:"Mala Crna Gora ne treba da ide u integracije zato što su benefiti „ostanka po strani” mnogo veći od ulaska" – objasnio je ovaj profesor, poreklom Crnogorac.

On je dodao da nemamo razloga da se plašimo da bismo bili izolovani. Pejović tvrdi da Crna Gora ima šansu da bude centar trgovine zabranjenim proizvodima ukoliko ne bi ušla u EU, piše Borba.me.

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR