Glas Javnosti

EVO KO SU BATINAŠI koji preko nedelje rade u državnim ustanovama Crne Gore, a vikendom biju građane Budve za račun DPS-a!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Pored osuđivanih kriminalaca, robijaša i bivših radnika ZIKS-a, te odbornika DPS-a, u redovima privatnog obezbeđenja u Budvi, pojavila su se i lica koja su zaposlena u državnim ustanovama, a „rekreativno“ batinaju građane Crne Gore, tačnije Budve.

Naime, oni su juče identifikovani kao pripadnici „privatnog“ obezbeđenja, koje je angažovano od strane skupine sa „Slovenske plaže“.

Važno je napomenuti da „ovog posla“ nije htela da se prihvati nijedna lokalna firma koja se bavi obezbeđenjem, već su angažovane firme iz drugih gradova Crne Gore.

Podsetimo, nedavno je, premijer Duško Marković obmanuo  javnost Crne Gore rekavši da je za potrebe privatnog obezbeđenja koje je intervenisalo u Opštini Budva, angažovana nikšićka firma, te da je sve rađeno u skladu sa zakonom.

-Reč je o privatnoj firmi iz Nikšića, koja se bavi poslovima obezbeđenja, sve je rađeno po zakonu, odnosno ta firma posao radi po ugovoru o angažovanju- kazao je tada Marković.

 Većina od njih, kako se navodi, radi u državnim ustanovama.

Peđa Lazović, iz Zete, zaposlen je u Domu zdravlja u Golubovcima.

Foto: IN4S

 

Pripadnik tzv. zelenaškog pokreta, Dejan Vujačić, takođe iz Zete, zaposlen je na Aerodromu Crne Gore.

Foto: IN4S

 

Prema saznanjima „ekipu“ je okupio Goran Perović, koji je bivši radnik ZIKS-a. Sem njega, radnici obezbeđenja su braća Dražen i Dragan Globarević, koji su takođe bivši robijaši.

 Foto: IN4S

Dragan Batko Globarević  je neko vreme proveo iza rešetaka zatvora u kom je bio zaposlen, a njegov brat Dražen je hapšen zbog zelenašenja, upotrebe vatrenog oružja i tuča.

Gvozden Toljić, Nikšićanin, živi u Podgorici.

 Foto: IN4S

 

Goran Perović, vođa kriminogene opsade Budve. Bivši službenik policije.

 Foto: IN4S

Goran Vlahović, sin Zorana Vlahovića nekadašnjeg načelnika MUPA-a i visokog funkcionera kolašinskog DPS-a, javnosti poznatog po tome što je, kao šef OIK-a, odbio da prizna rezultate izbora i pobjedu opozicije 2014. godine u Kolašinu.

 Foto: IN4S

Nikola Vujadinović

 Foto: IN4S

Ivan Roganović, sa Cetinja

 Foto: IN4S

Vladan Ćirović

 Foto: IN4S

Aco Kovačević, iz Nikšića

 Foto: IN4S

Ovo su samo neka od imena obezbeđenja „u belom“, ostatak će se otkriti pre ili kasnije.

(Izvor: IN4S)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR