Glas Javnosti

Ekskluzivno: Crnogorske vlasti puštaju robijaše iz zatvora da bi se obračunavali sa opozicijom i građanima!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Kako saznajemo iz istinski patriotskih krugova u Crnoj Gori, crnogorski režim je nedavno, pre isteka zatvorske kazne, pustio na slobodu Dražena Globarevića iz Podgorice i još nekoliko lica, uz uslov da uzmu učešće u nasilnom pokušaju smene vlasti u Budvi, odnosno da “pomognu” policiji i Specijalnoj antiterorističkoj jedinici (SAJ) u vršenju brutalne represije nad legitimnim opštinskim rukovodstvom i okupljenim građanima.

Globarević je od ranije poznat policijskim i pravosudnim organima, budući da je prethodnih godina u nekoliko navrata hapšen, uglavnom zbog zelenašenja. U pitanju je inače rođeni brat Dragana Globarevića zvanog Batko, bivšeg službenika Zavoda za izvršenje krivičnih sankcija (ZIKS) u Podgorici, koji je ranije bio deo ličnog obezbeđenja vođe tzv. kavačkog kriminalnog klana, Slobodana Kašćelana.

 Jasno je kao dan da kriminogeni režim crnogorskog diktatora Mila Đukanovića više ne preza ni od čega u nastojanju da po svaku cenu zadrži vlast, bilo na državnom bilo na lokalnom nivou, o čemu svedoči i uloga “uglednog građanina” Globarevića u premlaćivanju budvanskih zvaničnika i golorukih građana. Zbog toga ostaje da se nadamo da će nakon parlamentarnih i lokalnih izbora, zakazanih za 30. avgust t.g, Đukanovićeva klika i njeni saradnici poput Globarevića i ostalih jedni drugima praviti društvo u Spužu.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR