Glas Javnosti

DUŠKO KNEŽEVIĆ POKAZAO GDE SU MILOVI MILIONI: 'Biće glavna vest na svim svetskim medijima, i to u toku kampanje'

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Međunarodni forenzičari će u narednih mesec dana obelodaniti kompletan izveštaj o novcu Mila Đukanovića koji se nalazi na inostranim računima, otkrio je Duško Knežević, predsednik Atlas Grupe. On je ekskluzivno pokazao papir, za koji kaže da je deo izveštaja međunarodnih istražitelja.

-Posedujem dokument, međunarodnih forenzičara koji su uradili izveštaj, o tragovima novca Mila Đukanovića i povezanih lica i onih koji su povezani sa njegovim parama. Ima tabelarni prikaz, izveštaj se još uređuje. Ja sam lično proveo par sati sa istražiteljima, oko pronalaženja para Mila Đukanovića. Mogu samo da kažem da će to uskoro biti glavna vest na svim svetskim medijima, i to u toku kampanje- rekao je Knežević.

Predsednik Atlas Grupe Duško Knežević otkrio je ranije za Borbu da ozbiljna međunarodna forenzička kuća radi na razotkrivanju para Mila Đukanovića i da su otkrivena imena osoba na čija imena on drži novac u inostranstvu.

Foto: IN4S

Otkrio je da je značajan deo sredstava bio u jednoj poznatoj banci čije ime zna.

-Pare su u Dubaiju, Lihtenštajnu i Cirihu. Locirano je kod kojih su banaka pare i koji referenti vode taj novac. Ne mogu sada dati više podataka zbog istrage koja se vodi. Takođe, kastodi račun Mila Đukanovića se nalazi u Crnoj Gori i otkrivanje toga će mu na kraju zadati najveći politički udarac jer će se otkriti fiktivna trgovina i kako je postao milioner, rekao je Knežević.

(Izvor: Borba.me)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR