Glas Javnosti

DUŠKO KNEŽEVIĆ NAJAVIO IZNENAĐENJA ZA ĐUKANOVIĆA: 'Plava torba' ide u javnost uz snimke i podatke o novcu koji su ministri trošili sa računa u inostranstvu

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednika Crne Gore Mila Đukanovića očekuje nekoliko iznenađenja, najavio je predsednik Atlas Grupe Duško Knežević, uz najavu da će "plava torba" dospeti u javnost, kako sam kaže, "brzih dana".

Naglasio je da će biti i snimaka i torbe sa parama, ali da će se voditi svojim interesom kada bude to objavljivao.

Dodao je da će biti objavljeni i kako su i koliko novca trošili ministri devedesetih sa računa u inostranstvu, jer je imao uvid u sve to.

- Ja mu nisam ni Sveto Marović ni Miomir Mugoša, poručio je Knežević predsedniku Crne Gore.

Kazao je da crnogorska vlast otvara granicu sa Rusijom za turiste, a Rusiji su uveli sankcije, što je cinizam prve vrste, jer žele marketinški da zadovolje ljude koji žive od turizma, nekoliko dana pred izbore.

- Računi Mila Đukanovića se spremaju, kastodi račun nije u mojoj moći, on je u okviru institucija sistema, ali i to će se otvoriti vrlo brzo. Tempira se pravi momenat u kampanji da se objave milionski računi Đukanovića, poručio je Knežević.

Građanima je poručio da podrže opoziciju i da svi zajedno slavimo pobjedu na izborima.

- Đukanović je pobjeđivao ucjenama i reketiranjem, ali sada je vrijeme da se stavi tačka na lopovluk i izborne krađe. I sami ste vidjeli listu DPS-a, sve lopov do lopova, rekao je Knežević.

Kazao je da postoji evidencija o izdatim ličnim kartama i svi će biti pohapšeni jer iz Evrope sve prate.

Nada se da SD Ivana Brajovića neće preći cenzus, jer su krenuli na njega da ga procesuiraju. Kaže da Brajović nema autoriteta nad mnogim glavnim ljudima u toj partiji.

Kazao je da je DF pokazao da im je najvažnije da sruše Mila Đukanovića, za razliku od nekih drugih iz opozicije, i da svoje lidere nisu gurali u prvi plan.

- Pokazali su veliku širinu, stavili su za nosioca nestranačku ličnost, time su poslali jasnu poruku Zapadu da žele promene. Poslali su dobru poruku i građanima i svetu, rekao je on.

Narod mora da shvati, kako dodaje, da moraju izađu na izbore, a ne samo da kuckaju statuse po društvenim mrežama.

(Izvor: Glas javnosti/In4s)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR 


AKTUELNE VESTI S MREŽAHOROSKOP