Glas Javnosti

DUPLI ARŠINI EKSPERTSKOG PREMIJERA: Zdravko nekom 'taster' nekom maćeha!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Premijer Zdravko Krivokapić imao je različit odnos prema svojim obavezama vezanim za prisustvo na Odboru za bezbednost u zavisnosti od toga ko je i zbog čega zakazao sednicu.

Na poziv predsednika Odbora Milana Kneževića da dođe na kontrolno saslušanje povodom nesmetanog nastavka šverca cigareta, Krivokapić se nije odazvao prokomentarisavši to odbijanjem da bude „taster“. Na poziv Alekse Bečića da prisustvuje sednici istog Odbora na kojem se daje mišljenje o kandidatu za šefa ANB-a, ekspertski premijer se bez problema odazvao…

-Ja kao premijer ne mogu da budem toliko neodgovran i da na svaku priču rekla kazala skačem, i u tom vremenu sam imao odbor za jednu možda najznačajniju proslavu koja se dešava ove godine u Crnoj Gori, a to je 50 godina od osnivanja CANU-a. Niti me je ko pitao za vreme niti je ko dogovarao sa mnom bilo šta. Oni misle da sam ja na tasteru, kliknu me-dođem, i trebaju da mi sude za nešto što u životu nikad ne bi pomislio a ne učinio- prokomentarisao je Krivokapić svoje nepojavljivanje na sednici Odbora za bezbednost na kojoj je tema bio šverc cigareta.

Premijer je, inače, u vreme održavanja ove sednice Odbora za bezbednost boravio na proslavi CANU u društvu njegovog kohabitacionog partnera Mila Đukanovića i partnera iz koalicionog sporazuma Alekse Bečića.

Krivokapić prisustvo na sednici Odbora za bezbednost na koju je pozvan kao predlagač kandidata za šefa UDBE nije doživio iz ugla tastera.

-Moja je obaveza bila da se pojavim na sednici Odbora kao predlagač za predlog koji je vezan za izbor direktora ANB-a- prokomentarisao je premijer.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR