Glas Javnosti

Đukanović ljubav prema Crnoj Gori meri mržnjom prema Srbiji

Crna Gora
Autor: Глас јавности

Crnogorski političar ogorčen na Milovu propagandnu mašineriju

Vladislav Dajković, opozicioni političar iz Crne Gore jedan je od prvih ljudi koji je zamerio crnogorskim medijima što su Srbiju optužili da je konfiskovala respirateore koji su bili namenjeni njoj.

On je putem video snimka na društvenim mrežama objasnio da je zapravo reč o Uredbi kojom je Srbija zabranila izvoz sve medicinke opreme u vreme epidemije te da su zato respiratori ostali u Srbiji.

O tome zašto je u Crnoj Gori fabrikovana afera o kojoj je reč Dajković govori za Glas javnosti.

-         To je spirala koja traje godinama. Milo Đukanović svoju ljubav prema Crnoj Gori pokazuje mržnjom prema Srbiji. Kad god se pojavi neka nova afera ili novi skandal on fabrikuje novi slučaj mržnje Srbije prema Crnoj Gori i ponovo „dokazuje“ kako Srbija pokušava da otme nezavisnost Crnoj Gori. Zato deo medija izmišlja netrplejivost Srbije prema Crnoj Gori, kada je reč u zvaničnoj odluci vlasti, Uredbi, koja je kolateralno pogodila i Crnu goru – objašnjava on

Prema njegovim rečima to fabrikovanje ide dotle da je danas sitacija u Crnoj Gori kulminirala.

-         Danas se ovdašnja vlast obratila NATO- u da Crnoj Gori pomognu donacijom u repiratorima, medicinskom opremom čak su tražili i sapune. Pitam se da li će nam možda pomoći kao 1999. godina kada su ubijali našu decu – ironičan je Dajković.

Dajković je moderan političar koji se svojim simpatizerima obraća putem društvenih mera:

-         Njamanje se obraćam ljudima putem Tvitera, mnogo više koristim Fejsbuk i Instagramm gde me prati više od 50.000 ljudi. To je nova generacija koja ima pravo glasa. Obraćam im se na drugačiji, nov način, putem video snimaka, kroz preformansa, govorim jezikom koji oni razumeju, kaže mladi političar i dodaje:

-          To je glasačka snaga koja je do sada bila van političkih tokova i koju treba mobilisati kako bi se smenila Milova mafija na vlasti.

Jedan od osnivača Prave Crne Gore koju je napustio pre šest meseci već razmišlja o izlasku na sledeće izbore:

-         Ne znam da li ću izaći samostalno ili u okviru neke široke kolaicije činjenica da snimak o kome je reč ima 700.000 pregleda govori u prilog tome- zaključuje Dajković.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR