Glas Javnosti

DRAMA U BIJELOM POLJU: Došli bez naloga i objašnjenja, ponovo hapse Miljana Đukića! (EKSKLUZIVAN VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Po funkcionera bjelopoljskog Demokratskoog fronta Miljana Đukića (48), vlasnika "Srpskog kluba", ponovo je došla policija.

Crnogorska policija okružila je Đukićevu kuću i izgleda da čeka da on sam izađe, dok on čeka objašnjenje i nalog, da neko kaže koji je razlog PONOVNOJ POSETI.

Podsetimo, Miljan Đukić bio je uhapšen i pre nešto više od deset dana. Ni tada nije bilo objašnjenja zbog čega su došli po njega, kao ni naloga. Međutim, posle su objasniji da je to bilo zato što je "opevao" komandira. 

- Ovo je bruka. Uhasili su me bez obrazloženja. Glavni razlog je taj što sam Srbin i pripadam Novoj srpskoj demokratiji, odnosno DF. Vlasnik sam "Srpskog kluba", svidelo se to nekome ili ne. Ne diram ni u čija verska ili religiozna osećanja, ali ne dozvoljavam nikome da to čini sa mojim osećanjima- rekao Đukić posle prvog hapšenja.

 

 

 

-Ovoga puta su me uhapsili su me jer sam spevao pesmu o komandiru Gogiću koji je oskrnavio srpsku zastavu na Bjelasici sa Emirom Hodžićem. Hapse nas samo zbog toga što smo Srbi i zbog toga što ne damo da nas zlostavljaju. Uzalud im policijska sila koja maltretira i prepada naše porodice, pretresa naše kuće. Mi smo slobodari- govorio je on.

Detalji hapšenja još uvek nisu saopšteni.

 

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR