Glas Javnosti

Danas lokalni izbori u Budvi: Učestvuje 9 lista

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Predsednik Opštinske izborne komisije Đorđije Vujović izjavio je da pravo glasa ima 19.034 građana

U Budvi se danas održavaju lokalni izbori na kojima učestvuje devet izbornih lista, a biračka mesta otvorena su jutros u sedam sati.

Na izborima učestvuju liste “Budva naš grad – Nikola Jovanović”, “Demokrate – Ojačaj, obnovi, oživi – Budva odlučuje! – Đorđe Zenović” i “Za budućnost Budve – Budva otvoreni grad”, čiji je nosilac Mladen Mikijelj.

Koaliciju Za budućnost Budve čine Nova srpska demokratija, Demokratska narodna partija, Socijalistička narodna partija, Pokret za promjene, Ujedinjena Crna Gora, Demos, Prava Crna Gora, Radnička partija i Slobodna Crna Gora.

Na izborima u Budvi učestvuju i liste Pokreta Evropa sad, koju predvodi Predrag Zenović, Crnogorske evropske partije čiji je nosilac Novak Adžić i Demokratske partije socijalista koju predvodi Nikola Milović.


U izbornoj trci su i liste „URA – dr Dritan Abazović – Drugačije!”, Čist izbor-Petar Odžić“ koalicije Socijaldemokratske partije, Socijaldemokrata i Liberalne partije, kao i lista „Dr Vujičić Božidar – Za stvarne promjene“.

Predsednik Opštinske izborne komisije Đorđije Vujović izjavio je da pravo glasa ima 19.034 građana, koji će glasati na 28 biračkih mesta koja se zatvaraju u 20 časova.


Glas javnosti/T02S

BONUS VIDEO


SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR