Glas Javnosti

Da li će zbog polne bolesti koju je "uneo u kuću" Đukanoviću propasti brak

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Kako Nacionalist ekskluzivno saznaje, predsednik Crne Gore Milo Đukanović je nedavno zaražen opasnom polnom bolešću, koju mu je ni manje ni više prenela njegova dugogodišnja ljubavnica Aleksandra Šekularac zvana „Biba“, osoba koja je u ovdašnjem i regionalnom kriminalnom miljeu poznata po promiskuitetu i održavanju vanbračnih intimnih veza sa tzv. „opasnim momcima".

Inače, ova informacija do koje je radakcije došla posredstvom lica iz podgoričkih medicinskih krugova, a koja iz razloga lične bezbednosti žele da ostanu anonimna, dodatno će uzdrmati stolicu premoćnom Đukanoviću, a verovatno i brak, jer je pitanje dana kada će njegova supruga Lidija, nakon što otkrije da joj je Milo doneo kući triper, sifilis ili ko zna šta, povući ručnu i reći zbogom svome suprugu.

Međutim, Đukanoviću neće biti problem samo Lidija i Biba, već i mnoštvo drugih ljubavnica i devojčuraka koje mu često u njegov kabinet specijalnim liftom neopaženo sprovode članovi obezbeđenja, gde uz konzumiranje kokaina orgijaju do ranih jutarnjih časova.

Moguće da će se Đukanović sada povući u neku vrstu izolacije pod izgovorom da je zaražen virusom „Korona“, ali je pitanje kako će navedeno uticati na njegov položaj unutar Demokratske partije socijalista (DPS), u kojoj premijer Duško Marković „iza ćoška“ vreba svaku priliku da preuzme vladavinu u Crnoj Gori.

Šta će o tome reći Lidija, ostaje da se vidi. A narod? Narod će svoje reći na izborima koji će se održati krajem ove godine, mada u Crnoj Gori već trideset godina izbor i nije neki…

(Izvor : Nacionalist)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR