Glas Javnosti

Crnogorska tužiteljka prećutkivala istinu i tako raširila koronu u sudove, tužilaštvo i Spuž!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

"Revnosna" tužiteljka prećutala je informaciju da je njen suprug bolesan od KOVID-19. Uredno je išla na posao, i tako čitavom tužilaštvu, a i sudstvu, "pružila priliku" da se zaraze.

Takođe, brat obolelog, tj. dever tužiteljke, inače jedan od najpoznatijih robijaša u Spužu, vikend je proveo sa porodicom. Tako će "beogradska korona", zahvaljujući ćutanju tužiteljke, sasvim izvesno doći i do ZIKS-a, a zbog specifičnih uslova u Spužu - postoji velika šansa da se zarazi ogroman broj robijaša.

Direktor Kliničkog centra Crne Gore (KCCG) i član NKT-a, Jevto Eraković, juče se „izjadao“ crnogorskoj javnosti kako su svi novoregistrovani slučajevi koronavirusa u Crnoj Gori povezani sa prisustvom crnogorskih građana fudbalskom derbiju Crvena zvezda – Partizan.

Kako to obično biva, neodgovorna vlast i institucije krivicu prebacuju na – neodgovorne građane. A, sve bi bilo mnogo lakše kada se „prvoborci“ u borbi protiv korone – ne bi oglušivali o kršenje poštovanja istih.

U tvrdnjama dr Erakovića da su „neodgovorni građani“ prisustvovali „večitom derbiju“ i iz Srbije „uvezli“ koronu - možda  ima istine. Ali, svima bi bilo mnogo lakše da „revnosni“ dr i član Glavnog Odbora DPS-a, kaže da je među obolelima i muž tužiteljke koja je pokazala maksimalnu angažovanost i želju da kazni one koji ne poštuju mere NKT-a.

Naravno, slične ambicije nije imala u momentu kada je, vraćajući se iz Srbije preko BiH, u Crnu Goru koronu „doneo“ njen suprug. Šta više, „revnosna“ tužiteljka je prećutala informaciju da je njen suprug zaražen i da je jedan od onih neodgovornih koji su izbegavali mere NKT-a. Takođe, uredno je išla na posao, i tako čitavom tužilaštvu, a i sudstvu, „pružila priliku“ da se zaraze.

Takođe, brat obolelog, tj. dever tužiteljke, inače jedan od najpoznatijih robijaša u Spužu, vikend je proveo sa porodicom.

Tako će „beogradska korona“, zahvaljujući ćutanju tužiteljke, sasvim izvesno doći i do ZIKS-a, a zbog specifičnih uslova u Spužu – postoji velika šansa da se zarazi ogroman broj robijaša.

Podsetimo, i rođak jednog od najistaknutijih članova NKT-a i „boraca“ za zdravlje crnogorske nacije, prisustvovao je radnom sastanku DPS-a u Kolašinu, izloživši zarazi veliki broj sugrađana i saradnika. Toliko o „odgovornima“ i institucijama koje „čuvaju“ javno zdravlje.

(Izvor: IN4S)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR