Glas Javnosti

CRNOGORSKA POLICIJA ĆE SPREČITI LITIJE: Direktor policije upozorio vernike!

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Veselin Veljović, direktor Uprave policije Crne Gore, saopštio je da policija neće dozvoliti javna okupljanja kojima se krše mere Nacionalnog koordinacionog tela (NKT) i procesuiraće svako odgovorno lice u slučajevima nepoštovanja zakona i ugrožavanja zdravlja građana Crne Gore.

Kako se ističe u saopštenju, policija neće obezbeđivati javna okupljanja koja nisu prijavljena u zakonom utvrđenoj proceduri.

-Pozivam građane da poštujemo dosadašnje ostvarene rezultate postignute uz velika odricanja društvene zajednice, što nam stvara dodatnu obavezu da odgovornim ponašanjem sačuvamo zdravlje svakog pojedinca. Verujem da je organizator javnih okupljanja svestan činjenice da je u ovom trenutku očuvanje zdravlja građana prioritet i da bi ova okupljanja podsticala tenzije i doprinela stvaranju uznemirenja javnosti. Podsećam javnost da se u samo jednom klasteru sa litije virusom korona inficiralo oko 70 osoba, što nam govori da su javna okupljanja i dalje realna pretnja i rizik po zdravlje građana- poručio je Veljović.

(Izvor: Sputnjik)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR