Glas Javnosti

ĆERKE ZDRAVKA KRIVOKAPIĆA IZDALE SAOPŠTENJE: 'Strašno je da nas neko tera da NAPUSTIMO BEOGRAD'!

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Ćerke premijera Crne Gore, Zdravka Krivokapića, Jelena i Milena Krivokapić kažu da se nakon hajke koja je pokrenuta u beogradskim tabloidima ne osećaju bezbedno, te da je njihova porodica izložena nezapamćenom medijskom linču.

One su za portal Nova S istakle da su veoma razočarane zbog toga što ih neko proteruje iz države i grada koji doživljavaju kao svoj, te da će, u konsultaciji sa porodicom i bezbedonosnim službama Crne Gore, proceniti koliko je njihov dalji boravak u Beogradu siguran.

Ovo je u celosti Saopštenje Jelene i Milene Krivokapić:

-Iz čiste ljubavi prema Srbiji i Beogradu ostale smo tamo nakon završenih studija, zasnovale porodicu i pokrenule posao. Sa neizmernim žaljenjem konstatujemo da je hajka koja je pokrenuta na našu porodicu, od danas i na nas dve lično, učinila da se ne osećamo sigurno i da je nas dalji boravak u Srbiji neizvestan. Ovo što rade tabloidi je ono što može da vidi sva javnost i Srbije i regiona, ali mi nismo suočene samo sa medijskim linčom. O svemu smo obavestile institucije koje se bave bezbednošću u Crnoj Gori.Trenutno smo u Crnoj Gori, a da li ćemo napustiti Srbiju i Beograd odlučićemo nakon konsultacija sa porodicom i službama koje u Crnoj Gori procenjuju našu bezbednost.

instagram

Razumemo da politika na Balkanu ponekad podrazumeva i poneku težu reć, ali ovo što se radi kroz medije u Srbiji našoj porodici više nije politika, već čist linč.

Nas niko nije naterao da odemo u Beograd i počnemo da se profesionalno ostvarujemo, već smo to učinile iz ljubavi. Zato je strašno da nas sada neko tera da napustimo državu i grad koje smo voleli kao svoje. Želimo da se zahvalimo svim prijateljima u Srbiji, svim dobrim ljudima koji su nas zvali danas da nam pruže podršku i da nam kažu da smo dorobodošle u Srbiji. Tu Srbiju i taj Beograd smo zato i izabrale za mesto u kojem želimo da živimo, poručile su one.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR