Glas Javnosti
posta

Bračni par Medojević tužilac poslao u karantin (VIDEO)

Crna Gora
Autor:

Nisu poštovali privremene mere za suzbijanje pandemije virusa korona

Lideru Demokratskog fronta, Nebojši Medojevićui njegovoj supruzi Marini, prema odluci osnovnog državnog tužoca u Podgorici, uručeno je rešenje o karantinu i oni će u pratnji policije i zdravstveno-sanitarnog inspektora biti sprovedeni u karantin zbog sumnje da su izvršili krivično delo nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti.

-Osumnjičena M.M. nije postupala po rešenju nadležnog organa o stavljanju u samoizolaciju, već je napustila stambeni prostor u kom je trebalo da boravi da bi dala izjavu za medije, dok je osumnjičeniN.M. takođe napustio stambeni objekat u kom je trebao da boravi. Tužilac je naložio policiji da protiv poslanika DF-a i njegove supruge podnese krivičnu prijavu zbog krivičnog dela nepostupanje po zdravstvenim propisima za suzbijanje opasne zarazne bolesti, saopšteno je iz Osnovnog tužilaštva u Podgorici.

-Policija me vodi u karantin u Sutomoru jer sam dala izjavu za jedan medij na otvorenom ispred moje zgrade, prvi dan samoizolacije, kad nisam kao i većina bila svesna opasnosti situacije. Dala sam izjavu gde sam molila da se pomogne socijalno ugroženima u Crnoj Gori koji su došli u težak položaj zbog situacije sa virusom korona. Grešna sam. Izvinite molim vas, treba me na stub srama staviti. Hvala svima na razumevanju i podršci, napisala je Marina Medojević na fejsbuku.

(Izvor: Novosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR