Glas Javnosti

BEZBEDNOSNA SITUACIJA U CRNOJ GORI ALARMANTNA! Saslušanje čelnika bezbednosnog sektora Crne Gore u ponedeljak u gluvoj sobi

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Samoubistvo visokog agenta Agencije za nacionalnu bezbednost (ANB) Luke Bulatovića, otkrivanje uređaja za prisluškivanje u prostorijama glavnog specijalnog tužioca, a potom i privođenje nekadašnjeg šefa ANB-a Dejana Peruničića zbog toga, u samo par dana, jasan su pokazatelj da je bezbednosna situacija u Crnoj Gori alarmantna, saglasni su članovi skupštinskog Odbora za bezbednost.

Zbog toga je odlučeno da Odbor 25. oktobra sasluša potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića, v.d. predsjednika vrhovnog državnog tužioca Dražena Burića, glavnog specijalnog tužioca Milivoja Katnića, direktora ANB-a Dejana Vukšića i šefa specijalnog policijskog odjeljenja Dragana Radonjića.

Predsednik Odbora Milan Knežević je, obrazlažući inicijativu, rekao da se plaši da je ovih dana i nedjelja bezbjednosna situacija toliko kulminirala da posljedice mogu biti nesagledive. On je je kazao da kada je početkom godine otkrivena afera prisluškivanja mitropolita, političara i novinara, nije bilo ekspresne reakcije da se pronađu nalogodavci.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR