Glas Javnosti
posta

Beranci održali skup podrške Budvanima

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Na centralnom gradskom trgu u Beranama sinoć je održan skup podrške Budvi, sa kojeg je poručeno rukovodstvu te opštine da, kako je istaknuto, istraju, a da će Beranci „biti tamo, ako bude trebalo“.

Okupljenima su se obratili Radojica Živković, Vladimir Đaković i Dragoslav Šćekić- predsjednik Opštine, koji je, kako je naveo, govorio u svoje ime, navodeći da ovo nije vrijeme za dijeljenje i brojanje mandata.

On je pozvao opoziciju, nevladine organizacije i intelektualce da se bez razlike ujedine, kako bi, kako je kazao, porazili DPS.

Šćekić je naglasio da po strani treba ostaviti sva sporna pitanja, od nacionalnih do svih drugih, te da se može naći neko ko će stati ispred građana i da je samo bitno da taj, kako je kazao, bude častan i da želi dobro Crnoj Gori.

- Ako volite Crnu Goru, ako volite svoju djecu i budućnost, ujedinite se. Ovo nije momenat da se dijelimo i da se broje mandati. Onaj ko broji mandate, taj je sa DPS-om, kazao je Šćekić.

On je dodao da je ovo presudan momenat, te da više nema odlaganja.

- Imamo tačku jedinstva. Svi volimo Crnu Goru. Ne dovodimo nezavisnost u pitanje. I svi želimo srećnu budućnost naše djece. Ali, hoćemo poštenu Crnu Goru, kazao je, između ostalog, Šćekić.

G.K

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR