Glas Javnosti

ANDRIJI MANDIĆU ČESTITAJU MLADE DEMOKRATE EVROPE: Uspeli ste da pobedite komunističku vladu

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Novoj srpskoj demokratiji i Andriji Mandiću i stigla je čestitka Demokratske zajednice mladih Evrope – (DEMYC) iz Brisela i njenog predsednika Havijera Hurtadoa Mira, zbog pobede na izborima 30. avgusta ove godine.

-Nakon velikog uspeha na parlamentarnim izborima, navodi se u čestitki, Demokratska omladinska zajednica Evrope želi da uputi svoje čestitke prijateljima iz Nove Srpske demokratije, Demokratskog fronta kao i lideru Andriji Mandiću.

- Posle 30 godina borbe i opozicionog delovanja uspeli ste da pobedite komunističku Vladu, na izborima i bez većih nemira - istakao je Mira i naglasio:

- Sada je veoma važno da nova crnogorska vlada ustupi relevantno i istaknuto mesto Novoj srpskoj demokratiji i njenom lideru, kao najbolji odraz konzervativnih, desničarskih i tradicionalnih vrednosti koje su pobedile na izborima.

Dalje se kaže kako u Demokratskoj zajednici mladih Evrope veruju da će samo učešće Nove srpske demokratije u Vladi garantovati modernost, razvoj, sigurnost, stabilnost i brže pristupanje Crne Gore Evropskoj Uniji.

DEMYC je najstarija omladinska politička organizacija stranaka desnog centra u Evropi koja postoji od 1964. godine. Čini je 45 stranaka i organizacija iz 33 zemlje Evrope. Klub mladih Nove srpske demokratije je deo ove organizacije i bio je domaćin poslednje Skupštine DEMYC-a y Podgorici 2018. godine.

 (Glas javnosti/Novosti)

 

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR