Glas Javnosti

ANDRIJA MANDIĆ PODNEO OSTAVKU NA MESTO POSLANIKA: Radoš Zečević preuzima funkciju

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Andrija Mandić, poslanik crnogorskog opozicionog Demokratskog fronta (DF), podneo je danas ostavku na tu funkciju, a umesto njega će doći Radoš Zečević.

Mandić je u saopštenju za medije izjavio da neće biti u mogućnosti da bude prisutan i da učestvuje u radu Skupštine Crne Gore kada se bude raspravljalo o izboru VDT-a, kao i o nekim važnim temama.

-Ne moram ni pominjati koliko je izbor VDT-a važna tema za DF, koji se godinama neprestano nalazi na meti korumpiranog sudstva i tužilaštva. Zato ću podneti ostavku na mesto poslanika u Skupštini Crne Gore, sa namerom da omogućim da na moje mesto što pre dođe sledeći poslanik sa naše liste- predsednik Opštinskog odbora Nove srpske Demokratije u Podgorici, diplomirani pravnik Radoš Zečević, kako bi klub DF-a radio u punom kapacitetu- kazao je Mandić.

On je naveo da je proteklom periodu saopštio sve što je za skupštinskom govornicom imao da kaže, a na teme koje su donosile sednice.

Mandić je u petak prebačen helikopterom iz Trebinja na VMA u Beogradu, gde je odmah i operisan zbog problema sa žučnom kesom.

Mandiću je u Trebinju pozlilo nakon što mu crnogorski graničari nisu dozvolili da uđe u zemlju sa sestrićem Danilom, jer su dolazili iz Srbije.

(Izvor: Tanjug)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR