Glas Javnosti
posta

ANDRIJA MANDIĆ IZ BOLNICE PRUŽIO PODRŠKU NARODU: 'Obavešten sam o svemu i pozivam režim u Crnoj Gori da što pre oslobodi nevino utamničene ljude' (VIDEO)

Crna Gora
Autor: Glas Javnosti

Andrija Mandić, jedan od lidera Demokratskog fronta, poručio je danas sa VMA gde se nalazi na lečenju, da svi lideri i predstavnici opozicije moraju da budu zajedno i da zajednički odgovore na teror u Budvi.

-Ovo je onaj momenat kada je neophodno da svi stanemo jedni uz druge, ovo je onaj momenat kada je neophodno da svi lideri i predstavnici opozicije budu zajedno, da što pre smislimo zajednički odgovor i krenemo u konkretnu akciju. Pozivam režim u Crnoj Gori da što pre oslobodi nevino utamničene ljude- rekao je Mandić u video-poruci objavljenoj na Fejsbuku stranici Demokratskog fronta.

Podsetimo, policija je danas u Budvi bacila suzavac, nakon što je građanima koji su opkolili stanicu policije izdato upozorenje da se raziđu. Policija je bacila suzavac i u sportski centar u kome su trenirala deca. Uhapšeno je predsednik opštine i nekoliko odbornika SNP i DF-a.

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR