Glas Javnosti
posta

AKO HOĆETE IZBORE, SAOPŠTITE TO GRAĐANIMA! Krivokapić: Skupština ne funkcioniše već tri meseca

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Premijer Zdravko Krivokapić naglasio je, odgovarajući na pitanja novinara, da Skupština ne funkcioniše više od tri meseca i da je najveći problem Crne Gore pravosuđe.

"Ovde nije problem Vlada ni rezultati Vlade koje svi osporavaju. Problem je što neko namerno i nenamerno neće da rešava probleme, a glavni problem je Tužilaštvo", kazao je Krivokapić novinarima nakon otvaranja Digitalnog Samita Zapadnog Balkana.

On je da će se o tome da li predstavnici Demokratskog fronta treba da budu u rekonstruisanoj vladi izjasniti pošto to učini parlamentarna većina. Krivokapić je to rekao novinarima nakon što je lider GP URA i potpredsednik vlade Dritan Abazović juče rekao da o ulasku predstavnika DF-a u rekonstruisanoj vladi treba da se izjasne Demokratska Crna Gora i premijer Krivokapić.

On je pozvao stranke parlamentarne većine da se ne svađaju i da ne svađaju njega sa njima.

"Svako želi mene da zavadi sa potpredsednikom vlade (Dritanom Abazovićem), sa Demokratama, sa DF-om. Dajte da se ne svađamo. Ako sam ja problem, lako to rešite. Ako želite nove izbore, to recite građanima. Ako vam vlada ne odgovara - razrešite je. Čini mi se da se neke partije spremaju za izbore, a ja o njima ne razmišljam", rekao je.

Na pitanje da li želi DF u vladi, Krivokapić nije odgovorio, već je rekao da to treba da bude dogovor parlamentarne većine, a da će se on izjasniti posle toga.

On je rekao kako mu se čini da se neke partije pripremaju za prevremene izbore. „Ja o izborima ne razmišljam. To me ne interesuje. Interesuje me svaki građanin Crne Gore“.

(Glas javnosti)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR