Glas Javnosti

ABAZOVIĆ POTVRDIO: Preovladao koncept EKSPERTSKE VLADE u Crnoj Gori

Crna Gora
Autor: Glas javnosti

Održan je sastanak mandatara Zdravka Krivokapića sa predstavnicima koalicija ’’Za budućnost Crne Gore’’, ’’Mir je naša nacija’’ i ’’Crno na bijelo’’, na sastanku je dogovoren koncept ekspertske vlade.

Ovo je potvrdio lider Građanskog pokreta Ura Dritan Abazović nakon ssastanka.

On je naveo da bi mandatar uskoro trebalo da saopšti imena kandidata za ministarske funkcije, te da će Vlada biti formirana do 8. novembra.

-Odličan sastanak, svi smo zadovoljni. Mandatar je dobio potvrdu svih da saopšti imena svoga tima i na tri koalicije je da ga podrže-, kazao je Abazović, dodavši da nisu poznata sva imena.

-Mislim da je preovladao koncept ekspertske vlade za koju smo se zalagali. Očekujemo da tamo ne bude političara i to je to. Mislim da ćemo imati jedan novi model, ali evo da sačekamo. Imali smo visoki stepen saglasnosti, što ćete videti i u zajedničkom saopštenju-.

Sastanku su prisustvovali lideri Nove srpske demokratije Andrija Mandić, Demokratske narodne partije Milan Knežević, Pokreta za promjene Nebojša Medojević, Socijalističke narodne partije Vladimir Joković, Demosa Miodrag Lekić i Građanskog pokreta URA Dritan Abazović. Sastanku je prisustvovao i potpredsednik Demokrata Momo Koprivica i izvršni direktor URE Zoran Mikić.

Sastanak je počeo minutom ćutnje zbog smrti mitropolita crnogorsko-primorskog Amfilohija.

(Glas javnosti/Vijesti.me)

SKINI APLIKACIJU

glas javnosti android
glas javnosti IOS


POVEZANE VESTI
KOMENTAR